Хмельничани поскаржились на стан мосту в парку Чекмана: чи буде там ремонт?

Хмельничани поскаржились на стан мосту в парку Чекмана: чи буде там ремонт?
  • Міст через річку Плоска не ремонтувався багато років. 
  • Хмельничани поскаржились на його аварійність. 
  • Розповідаємо, чи будуть його ремонтувати. 

Місток через річку Плоска сполучає центральну частину міста з парком Чекмана. Ним щоденно проходять хмельничани. Йдучи на пробіжку, прогулюючись з візочками або з чотирилапими. Мова йде про місток, який веде від садочка “Дюймовочка” на Парковій до сцени у парку, де наразі розмістили атракціони. 

Мешканці поскаржились на міст, зазначивши, що він в “аварійному” стані. Допис розмістили на сторінці Департаменту інфраструктури. 

- Парк Чекмана. Місток через річку Плоску в аварійному стані. Перила хитаються, скоро впадуть в річку. Прийміть міри, поки не сталось біди, - написала хмельничанка Людмила Наконечна. 

Відео дня

У департаменті скерували звернення до комунального підприємства “Парки і сквери міста Хмельницького”. Адже саме там відповідають за стан споруди на території парку. 

“Парки і сквери” відповіли на звернення, що направили працівників для детального огляду перил і конструкцій містка. Також для оцінки подальших ремонтних робіт. Це було два дні тому, 20 червня. 

Журналістка vsim.ua звернулась за коментарем до керівництва комунального підприємства, аби дізнатись про результат. 

- Обстеження ще не провели. Там треба залучати спеціалістів. Конструкція вже стара, воно там все попрогнивало, метал прогнив з роками. Треба найняти спеціалістів для обстеження, - відповів директор КП “Парки і сквери Хмельницького” Олександр Боднарчук. 

У комунальному підприємстві поки не готові сказати, яких саме ремонтних робіт потребує міст через Плоску. Це стане зрозуміло лише після обстеження. 

- Поки не готовий сказати, чи будуть цього року ремонтувати чи ні. Адже для цього потрібно буде виділення коштів, - додав керівник. 

Нагадаємо, тим часом у Хмельницькому запланували будівництво нового мосту. Він має пролягати через Південний Буг і сполучати Гречани та Олешин. Ми вже розповідали на нашому сайті, що виготовлення документації обійшлося міському бюджету у 150 тисяч гривень. Функцію замовника будівництва мосту хочуть доручити державній установі «Служба місцевих доріг Хмельниччини».

Додамо також, що хмельничани не надто схвально сприйняли новину про очікуваний міст у Гречанах. Більшість мешканців обурені й висловили думку, що в час війни такі витрати "не на часі". 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Сергей Душний

    мовчіть ви шо бахнулись завтра 100 мільйонів симчишин на міст виділить

    Ivan Petrov reply Сергей Душний

    #ля таки виділив, тільки трохи далі в Гречанах на Олешин
  • Саша Савицкий

    Бачив нещодавно - там біда, вся залізна конструкція скоро рухнеться

    Dobryak Dobryak reply Саша Савицкий

    Саша Савицкийненачасунам на це плювати, бо "вайна ж ідьот", плювати, що багато хмельничан розуміють, що дуже скоро він розвалиться і від цього постраждає немало містян, якщо на прохання неначасунів нічого з мостом не робити. А потім ще будуть скаржитися, що міст розвалився і ніхто нічого не робив. Ще й провокують тих, хто проти "нічогонеробіння".
  • Victor Honcharuk

    Не на часі, далеко не саме важливе і необхідне.

    Victor Honcharuk reply Victor Honcharuk

    Dobryak Dobryak вот вас мобілізують, будете збирати по 10 гривень на дрона, тоді розкажете чи потрібен той місток в парку чи ні.

    Якщо він прямо аварійний то перегородити його к бісу, хай не ходять, поряд є два інших містки. Вот це прямо проблема знайшлась.

    Dobryak Dobryak reply Victor Honcharuk

    Victor Honcharuk ага, плювати на містян, хай ламають ноги і травмуються, і хай міст розвалиться. Нормально бардаки в місті виправдовувати воєнним станом, еге ж?
  • Maria Mandzii

    Виграймо війну

keyboard_arrow_up