Хмельничани пробіжаться вулицями міста у піжамах

Хмельничани пробіжаться вулицями міста у піжамах
Фото з архіву редакції
  • Креативний забіг знову проведуть у Хмельницькому.

  • Містяни, які бажають цікаво та незвично провести час, побіжать у піжамах.

Незвичайний весняний фан-забіг організовує ГО “Молодь за краще майбутнє”. Минулого року захід зібрав близько двох десятків людей. Цього року планують залучити півтори сотні учасників. Організатори розповідають, що акцію влаштують для популяризації серед молоді здорового та активного способу життя.

  • Захід буде проходити лише в нашому місті на запит самих навчальних закладів, які беруть участь у проекті Healthy Schools. До нас уже долучилися НВК №2, НВК №7, НВК №9 та НВО №5. Будемо говорити їм про те, що сучасна молода людина не лише займається спортом і не вживає шкідливу їжу, а й є емоційно здоровою. Що потрібно розвиватися в різних напрямках, уміти якісно відпочивати, спілкуватися і не боятися нового, цікавого досвіду, - зазначає голова правління ГО “Молодь за краще майбутнє” Леся Романюк.

На забіг реєструватися не потрібно, тому брати участь зможе кожен охочий. Для цього потрібно прийти 9 квітня на 13:00 до майданчику біля “Дитячого світу”. І, звичайно, не забути взяти із собою піжаму. Учасники бігтимуть від “Дитячого світу” до стадіону “Поділля”.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Володимир Кухар

    дурдом процвітає... саме на часі
  • Ольга Кучерук

    Нехай покажуть  Порошенку,  що немає  в що одітись, довів Украіну до ручки
  • Ірина Хом'як

    Як я розумію з статті,  мета цього заходу - популяризувати активний спосіб життя, заняття спортом серед молоді. Піжами - це , мабуть, як символ диванного способу життя, неактивного, який веде сучасна молодь.
  • Andrii Furmaniuk

    Перепис ханжів у коментарях)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up