Як хмельничани у піжамах бігали Проскурівською

Як хмельничани у піжамах бігали Проскурівською
  • "Фан-забіг у піжамах" пройшов з нагоди Дня сміху.
  • Молодь стартувала від "Дитячого світу" та зупинилась біля кінотеатру імені Шевченка.

Міжнародний день сміху в Хмельницькому відзначали з креативом. Два десятки місцевих школярів зібралися перед "Дитячим світом", аби провести оригінальний забіг. Для початку усі перевдяглися так, наче зібралися до сну. Піжами рожевих, білих, оранжевих та коричневих кольорів з вухами та хвостами дивували оточуючих. Хто не мав піжами - одягав домашній халат. Для зручності усі взулись в кросівки та кеди. Із собою школярі принесли плакати з написами "Фан-забіг у піжамах". 

Сам забіг розпочали близько другої години дня. Стартували від "Дитячого світу" і побігли Проскурівською до кінотеатру імені Шевченка.

Відео дня

 

На майданчику перед кінотеатром учасники розвернулись і частину шляху йдучи, частину знову бігом, попрямували у зворотньому напрямку. Та тепер по дорозі робили зупинки.

Перша відбулась біля бару "Beerloga". Під'єднавши власні гаджети до колонок закладу 22 школярів станцювали флешмоб під енергійну попсову пісню. Другу зупинку зробили далі по вулиці. Тут мявкали, наче весняні коти та дзижчали, мов прискіпливі комарі. Таким чином закликали в місто тепло та сонце. Третя станція відбулась поблизу піцерії "Мак-Смак". Зупинились перед вуличними музиками, заспівали та станцювали під 4 пісні. Після цього почали фотографуватися та знімати себе на відео. 

Організаторами акції виступила громадська організація "Молодь за краще майбутнє". Голова правління ГО Владислав Гребенюк розповів, що перше квітня учасники забігу сприймають як День веселощів та День добрих справ. 

- Сьогодні ми спільно з організацією "Волонтер-комюніті" зробимо ще й добру справу і роздамо дітям близько 250 надувних кульок біля кінотеатру імені Шевченка. 

16-річна Олеся та 18-річний Андрій від подібного дрес-коду в захваті. Хоча, кажуть, в звичайний день не ходили б по вулиці в піжамах.

- Чому в не додати в наше життя трішки божевілля, - з посмішкою пояснює свою позицію Олеся.

А вихованця колегіумі імені Козубняка Євгенія підкреслює, що її підтримують навіть батьки.

- Мама взагалі не була проти того, що я бігатиму по вулиці в халаті, - каже Євгенія. - Лише запитала чи я його випрала. 

Перехожі хмельничани піжамному забігу були здивовані. Хто пропустив чому по вулицях ходять в нічному дрес-коді, допитувались інших, дехто просто дивувався і показував пальцями на новинку, треті знімали на фото та відео. Лише безтурботна дітвора просто підтанцьовувала разом з учасниками дійства. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Фролов Александр

    Во время войны на Востоке, этот "праздник" надо убрать из календаря. Не до смеха сейчас. Подождите когда сдохнет пуйло, тогда и повеселимся.
  • Юрий Кошарский

    Молоці!побільшеб таких акцій в нашому місті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up