Хмельничани пройшли маршем та помолились за сім'ю

Хмельничани пройшли маршем та помолились за сім'ю

Сотні містян, для яких сім'я то найважливіше у житті, рушили колоною вулицями Хмельницького. Дорогою і маленькі, і старенькі співали релігійних пісень та просили у Бога благословення для всіх родин. Пройшли хмельничани від костелу Христа Царя Всесвіту і до майданчика біля кінотеатру Шевченка.

Сьогодні, 15 травня, біля костелу Христа Царя Всесвіту було людно. Хмельничани з сім'ями та дітьми прийшли на Марш сім'ї, який влаштували, аби популяризувати сімейні цінності. Кожен присутній радів, що зміг долучитись до такого дійства. Далімістяни рушили вулицями міста. Співали пісень, посміхались та закликали перехожих приєднуватись. Дійшли аж до кінотеатру імені Шевченка, де на усіх чекала розважальна програма та конкурси для дітей.

Журналісти "ВСІМ" поспілкувались з хмельничанами, які прийшли на Марш сім'ї. Вони поділились своїми враженнями та розповіли, що для них означає "сім'я".

Для хмельничанки Галини Багній сімейні цінності є найвищими. Жінка щаслива, бо має коханого чоловіка і п'ятеро чудових діток.

Відео дня

- Сімейні цінності - то найвищі цінності. І я вважаю, що вони дані нам Господом. Бог створив сім'ю і це його точка зору на те, як має жити людина. У нас в сім'ї 5 дітей: 1 хлопчик і 4 дівчинки, найстаршій виповнилось 18 років, - каже Галина Багній.

Хмельничанка Марія Будзінська вважає, що сім'я то дар Господній. Вона щаслива, що її родина підтримує один одного.

- Сім'ю потрібно берегти, бо це те, що дав нам Бог. Хоч я і не маю багато сил, але сьогодні прийшла на таку ходу. Ми не повинні допустити розрушення такого Божого дару. Людина має і працювати, і творити, і робити добро, але найважливіше, що у неї на першому місці має бути сім'я, - зізнається Марія Будзінська.

Хмельничани Ольга та Богдан Підвисоцькі стверджують, що виховання у сім'ї має вплив і на формування суспільства адже те, що відбувається всередині родини, передається і у соціум.

- Сім'я має бути традиційною: чоловік, жінка та дитина. Коли у сім'ї є мир, згода, то воно впливає на все, і на ситуацію в місті, країні та світі. З сімей будується правильне суспільство, - зазначає Богдан Підвисоцький.

Біля костелу зібрались і дорослі, і маліДіткам роздавали повітряні кулькиКолона рушила вулицямиНа обличчях хмельничан посмішки та радість

Колона розтягнулась вздовж усієї вулиці БандериРушили і Кам'янецькоюПройшлись хмельничани і центральною вулицею містаБіля кінотеатру Шевченка дітей розважали клоуниХода дісталась до місця призначення

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    У Хмельницькому більша проблема - це гопники і бидло. Ось з цим боріться краще. А щодо легалізації одностатевих шлюбів, то про це можна не хвилюватися, адже жодна політична партія не візьметься лобіювати "гейські" закони, бо це автоматично зменшить електорат.

    Та й хто духовність підвищує мітингами? Відкривайте культурні заклади, забирайте дітей з вулиць, боріться з дитячими алкоголізмом, наркоманією і злочинністю, з неблагополучними сім'ями і т.д., і т.п. А вийти раз в рік на марш...шо мертвому припарка.
  • Анонім

    Молодці, хмельничани!!!
  • Анонім

    іисус сказав: "Хто мати чи батька любить більше ніж мене, той недостойний мене" "І піде брат на брата, син на батька..." Християнське блюзнірство.

    Валерий Хома reply Анонім

    Це був час прекрасного єднання християн і всіх небайдужих задля майбутнього Україна.
  • Анонім

    Перемоленные рогули против геев. А "одухотворенные" физиономии - можно на аватары разбирать ))

    Анонім reply Анонім

    А нічого що сонце в очі сліпило ось тому такі вирази обличчя

    Анонім reply Анонім

    То шо ви до тих підарів прив’язались Ви спитайте, всі знають що за участь в гей парадах платять вд 350-560 евро в день. Ось люди так і розважаються.

    Анонім reply Анонім

    Але не всі знають, що така мала кількість цих геїв (2-5 відсотків), хочуть мати рівні права, так само як і чоловік і жінка (яких на порядок більше), і так само створювати (цілком легально) одностатеві партнерства (навіть не сім'ї), усиновлювати дітей.

    І Україна впроваджує так звані антидискримінаційні поправки. І все це - на рівні верховної ради.

    Анонім reply Анонім

    То есть физиономии на гей-парадах вам нравятся больше, так? Я бы задумался...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up