Хмельничани вшанували ветеранів війни і поклали квіти до «Вічного вогню»

Хмельничани вшанували ветеранів війни і поклали квіти до «Вічного вогню»
  • Сотні хмельничани прийшли, аби вшанувати тих, хто віддав своє життя на війні.
  • Містяни оберемками несли квіти і вітали ветеранів. 

Свято з присмаком горя…Україна цього дня відзначає День перемоги. З самого ранку хмельничани прийшли до «Вічного вогню», аби вшанувати тих, хто віддав своє життя під час Другої світової війни. Вогонь запалили якраз напередодні свята. Сюди містяни несли букети свіжих квітів - оберемки бузку, тюльпанів і червоні гвоздики. 

Не було ні дитячих колективів, ні оркестру, як минулого року. Коли і слова зайві - обійшлись без великої кількості промов. Хмельничани часом не стримували сліз. Приходили сім'ями і з маленькими дітьми.

Багато хмельничан прийшли з дітлахами

Відео дня

 

Ветерани спілкувались між собою, жартували

 

Сумна статистика...Щороку людей, яким дякуємо за перемогу, стає все менше

 

Полеглих у війні хмельничани вшанували хвилиною мовчання

 

Всі присутні поклали квіти до "Вічного вогню"

Ветерани віддавали честь своїм побратимам

 

Найбільше несли бузку і гвоздик

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тимко Веретич

    в нас порівняно з іншими містами все пройшло спокійно
  • Харитонова Оля

    Хотелось бы показать сегодняшний Киев, правда там фашики тоже засветились:  

    https://mobile.twitter.com/LavrovMuesli/status/862003038424322051/video/1 \

  • Олег

    молодці хмельничани
  • Харитонова Оля

    Уже где-то через час, а может и более, было почти пусто, но люди все равно еще шли семьями с цветами. По сравнению с прошлыми годами, особенно если сравнить хотя бы с 2013 годом - то большая разница. Такое ощущение, что город захватили фашисты - никакой праздничной военной музыки тех лет, никакого ощущения Большого Светлого Праздника, тишина. Не смотря ни на что, поздравляю всех жителей Хмельницкого, жителей Украины, всех жителей бывшего СССР с Днем Победы! С Днем Победы, ветераны, которые дожили до наших дней, и Вечная Память тем, которых с нами уже нет! С Праздником Всех !!!!! https://www.youtube.com/watch?v=m9Ir8EQ2nNI \

    Антон Владимирович reply Харитонова Оля

    Пошла вон со своим праздником. Подняла бы свою дупу и поехала на могилку к дедушке лучше, а не танцы и пляски устраивала. Загрузи себе песни на ноут и слушай сколько хочешь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up