Хмельничани зустрічали весну з шашликом по 300 гривень та алкоголем (ФОТО)

Хмельничани зустрічали весну з шашликом по 300 гривень та алкоголем (ФОТО)
  • У парку Чекмана проводжали зиму та зустрічали весну масовими гуляннями.
  • Традиційно хмельничани наїдались шашликом. Аби зігрітись, випивали по 100 грамів.

Сьогодні, 26 лютого, парк Чекмана ожив. З кожного куточку було чутно запах шашлику, млинців та печеної картоплі. Усюди лунала гучна музика, а на головній сцені виступали творчі колективи. Так хмельничани зустрічали весну та проводжали зиму. 

Відпочити у парк прийшли цілими сім'ями, з дітьми та друзями. При вході для любителів класичної музики грав оркестр. Тим часом біля головної сцени теж зібралось чимало містян. 

Та найбільше хмельничан прийшли у парк, аби поласувати шашликом, за який цьогоріч просять від 30 гривень за 100 грамів. Столиків наставили безліч, починаючи від входу у парк і аж до сцени. Дехто запивав м'ясо соком або глінтвейном, а дехто не обійшовся і без алкоголю.

Відео дня

Купували містяни і мамалигу. Порція каші коштує 25 гривень. Частували присутніх ковбасками та млинцями. За такі ласощі теж доведеться викласти щонайменше по 25 гривень. 

При вході в парк зустрічав оркестрШашлики розкупляли швидко, продавці не встигали смажити новийЛасували шашликом цілими сім'ямиЗа столиками яблуку було ніде впасти, всюди забитоВипити за свято вирішили і люди старшого вікуШашлик не встигав посмажитись, як його вже забиралиМлинці йшли на ура, та коштують недешевоКопчену рибку купували малоНе обійшлось і без алкоголюХмельничани обирали якнайбільші шматочкиНа сцені виступали юні артистиБрали небагато, бо ціни "кусаються"Молоді матусі фотографували дітей біля інсталяційСтолики розставили прямо на траві

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Тамара Осташка

    і це зустріч весни? позор тим людям, аби морди натовкти лише

    Мастер Автополив reply Тамара Осташка

    100% какой то колхоз. Вообще, какой-то вид у этого действа точь -точь как в глубинке средней полосы России. Это точно европейский Хмельницкий???

    Коханнячко reply Мастер Автополив

    РуССкая зима жи.

    Мастер Автополив reply Коханнячко

    Так может пора меняться? Как то окультуриваться.

    Брать пример с немецких братив, делать что-то наподобие Октоберфеста. А то так и до петуха из навоза можно докатиться.

    Курвочка reply Мастер Автополив

    Я б сходил посмотреть, чё.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up