Хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»

Хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»
На фото Андрій та Марія з ведучою каналу TV7+
  • До пропозиції руки та серця залучив ведучу фестивалю.
  • А коли кохана хлопця піднялася на сцену, Андрій виніс квіти, став на одне коліно та простягнув каблучку.
  • Марія не стримувала емоцій. Зі сльозами на очах вона промовила заповітне “так”.

Здавалося б звичайна ситуація, прийшли разом на фестиваль, а потім загубилися. Простіше за все віднайти одне одного - оголосити про пошуки зі сцени. Так, коли з головної платформи рок-фесту погукали дівчину Марію, вона нічого не підозрюючи піднялася на сцену. А там її чекав дуже оригінальний та особливий сюрприз.

До дівчини з квітами вийшов її хлопець Андрій. Він зізнався Марії у коханні, опустився на одне коліно та витягнув каблучку.

  • У мене одне питання:“Ти вийдеш за мене?”, - промовив Андрій.

    Відео дня
    /li>

І весь «Rock&Buh» завмер в очікуванні. Марія не могла стримати сліз, з трепетом в голосі, вона промовила заповітне “так”. І публіка “заривіла” від захвату.

Під сценою на пару вже чекали зворушені глядачі та журналісти. Всім хотілося почути зворушливу історію кохання і знайомства Андрія та Марії.

Хлопець розповів, що познайомилися вони завдяки його сестрі. Та запросила на спільну прогулянку свою подругу і все завертілося. А зараз Андрій не уявляє життя без коханої, тому зважився на такий крок. Хлопець хотів зробити пропозицію руки і серця особливою. А так, як вони обоє обожнюють рок, кращого місця було не знайти.

  • Я довго думав, як краще зробити пропозицію. А коли дізнався, що в нас мають втретє провести фестиваль рок-гуртів, я вже точно знав, що робитиму пропозицію саме там, - зазначив хлопець.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Тамара Клінчук

    Хай щастить вам.
  • Вова Школьников

    Рок музика це не добре
  • Viktoriya Aleksandrovna

    Була свідком! Дуже зворушливо вийшло!
  • Зоя Кутасевич

    Молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up