Хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»

Хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»
На фото Андрій та Марія з ведучою каналу TV7+
  • До пропозиції руки та серця залучив ведучу фестивалю.
  • А коли кохана хлопця піднялася на сцену, Андрій виніс квіти, став на одне коліно та простягнув каблучку.
  • Марія не стримувала емоцій. Зі сльозами на очах вона промовила заповітне “так”.

Здавалося б звичайна ситуація, прийшли разом на фестиваль, а потім загубилися. Простіше за все віднайти одне одного - оголосити про пошуки зі сцени. Так, коли з головної платформи рок-фесту погукали дівчину Марію, вона нічого не підозрюючи піднялася на сцену. А там її чекав дуже оригінальний та особливий сюрприз.

До дівчини з квітами вийшов її хлопець Андрій. Він зізнався Марії у коханні, опустився на одне коліно та витягнув каблучку.

  • У мене одне питання:“Ти вийдеш за мене?”, - промовив Андрій.

    Відео дня
    /li>

І весь «Rock&Buh» завмер в очікуванні. Марія не могла стримати сліз, з трепетом в голосі, вона промовила заповітне “так”. І публіка “заривіла” від захвату.

Під сценою на пару вже чекали зворушені глядачі та журналісти. Всім хотілося почути зворушливу історію кохання і знайомства Андрія та Марії.

Хлопець розповів, що познайомилися вони завдяки його сестрі. Та запросила на спільну прогулянку свою подругу і все завертілося. А зараз Андрій не уявляє життя без коханої, тому зважився на такий крок. Хлопець хотів зробити пропозицію руки і серця особливою. А так, як вони обоє обожнюють рок, кращого місця було не знайти.

  • Я довго думав, як краще зробити пропозицію. А коли дізнався, що в нас мають втретє провести фестиваль рок-гуртів, я вже точно знав, що робитиму пропозицію саме там, - зазначив хлопець.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Тамара Клінчук

    Хай щастить вам.
  • Вова Школьников

    Рок музика це не добре
  • Viktoriya Aleksandrovna

    Була свідком! Дуже зворушливо вийшло!
  • Зоя Кутасевич

    Молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up