Хмельничанин Іван Віхтюк, який загинув в АТО, у вересні мав повертатися додому

Хмельничанин Іван Віхтюк, який загинув в АТО, у вересні мав повертатися додому
Військовий отримав смертельні поранення під час обстрілу в селищі Гранітному. Лікарям його життя врятувати не вдалося. Рідні чекали чоловіка додому у першій половині вересня. Прощалися із Іваном Васильовичом сьогодні, 2 вересня, на майдані Незалежності у Хмельницькому.

Старший лейтенант із 72-ої окремої механізованої бригади потрапив під обстріл вночі 29 вересня. Він отримав осколкові поранення від снаряду, випущеного із танку. Від ворога такого не очікував ніхто.

- Нам дали команду не відкривати вогонь, так як оголосили про так зване перемир’я. Та інші плани були у противника, - розповідає побратим хмельничанина майор Євген Фоменко. – Іван Васильович був прекрасним командиром. Інженерно-саперний підрозділ, яким він керував, прекрасно виконував поставленні завдання, чим врятував чимало життів.

Виконуючи одне із завдань у Гранітному, підрозділ під командуванням хмельницького військового встановив український прапор на території, яку контролює ворог. Його сапери замінували. Як зазначив Євген Фоменко, противник й досі не може до нього навіть підійти.Рідні Івана Віхтюка важко переживають свою втрату.

Відео дня

Іван Віхтюк був мобілізований під час третьої хвилі мобілізації у серпні 2014 року. Уже в вересні він мав повертатися додому. Без батька залишилися 4-річна донечка та 10-річний син.

Поховають військового на Алеї Слави у Раковому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Ваня.......як так? Сльози на очах, комок в горлі.Війна забрала найкращих чоловіків.
  • Анонім

    Болить і плаче душа!!! За що, за що близьким та рідним така втрата!!! Співчуваю і плачу з вами... Спочивай з Богом!!!! Герої не вмирають!!!!
  • Anonymous

    Побільше б таких фото!!!!

    , тоді тіко виднося що війна йде, війна відчувається





    хай збогом і вмирі з душею спочиває, вічна память герою. що захищав несвої землі-паї
  • Anonymous

    О!!! оце гарні фото, душевні,



    душу роздирає від горя і ненависті!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up