Хмельничанин Максим просить облаштувати пляж у Дубовому. За чи проти?

Хмельничанин Максим просить облаштувати пляж у Дубовому. За чи проти?
Фото - rivnefish
  • Така пропозиція до влади з’явилась на сайті електронних петиції. 

Створити та облаштувати пляж у мікрорайоні Дубове зі створенням паркомісць. Петиція із такою пропозицією з'явилась на сайті сьогодні, 16 серпня. Зареєстрував її хмельничанин Максим Вікалюк. В електронному зверненні автор просять створити і облаштувати пляж для зручності мешканців Дубового. За його словами, водойма є перспективним місцем відпочинку та риболовлі. Хмельничанин також пропонує обладнати місце автостоянкою. 

«В зв’язку з тим, що місто розвивається дуже стрімко та кількість людей в мікрорайоні Дубове постійно зростає, є велика необхідність у створенні пляжу! Досить перспективне місце для відпочинку та ловлі риби! Є можливість обладнання авто стоянки та МАФів для бізнесу! Адже не зручно місцевим жителям їхати через все місто, аби потрапити на міський пляж де місць на всіх не вистачає, а також брак місць для паркування», - йдеться у тексті петиції.

Наразі звернення не має жодного підпису. До кінця збору голосів є 90 днів. Нагадаємо, аби електронна петиція потрапила на розгляд до міської рада, вона має зібрати щонайменше 500 підписів від хмельничан.

Відео дня

Друзі, а Ви б підтримали таку ідею? Чи потрібен місту ще один пляж? Діліться своїми думками у коментарях. 

Опитування

Чи потрібно облаштувати пляж у Дубовому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (121)
  • Притис Виктор

    Дороги в мікрорайоні спочатку зробіть
  • Петро Смаковий

    Краще облаштувати став у

    Ружичні біля  ресторану венеція
  • Петро Смаковий

    Краще облаштувати став ур
  • Тетяна

    Тае

keyboard_arrow_up