Хмельничанин написав книгу про активістів Майдану та Небесну сотню

Хмельничанин написав книгу про активістів Майдану та Небесну сотню
У книзі «Листопада кривавого слід» містяться історії активістів хмельницького Майдану та тих, хто побував в зоні АТО. Автор книги Володимир Лукіянчук зібрав також спогади родичів, друзів та близьких тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Керівник Хмельницької міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» та член хмельницької Ради Майдану Володимир Лукіянчук займався допомогою сім’ям постраждалих та загиблих на Майдані жителів Хмельниччини з самого початку Революції. Аби увіковічнити їх пам’ять, Володимир Федорович почав збирати інформацію про кожного. Так в архівах автора  назбиралися матеріали  про хмельницьких майданівців та Небесну Сотню.  

Книга містить хронологію революційних подій у Києві та у Хмельницькому.

Відео дня

 Презентували книгу 20 лютого у День вшанування  пам’яті Героїв Небесної Сотні. Книга  стала меморіалом пам’яті, тих хто загинув під час Революції Гідності та антитерористичної операції на Сході. Автор пообіцяв подарувати декілька примірників  родинам загиблих подолян. Документальне видання можна придбати у книжкових магазинах Хмельницького.     

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up