Хмельничанин Олег написав 6 петицій за добу: що він просить у влади

Хмельничанин Олег написав 6 петицій за добу: що він просить у влади
Фото: РБК-Україна
  • 6 нових петицій опублікували вчора, 1 березня. Їх автором є Олег Кухар.
  • Чоловік просить відремонтувати тротуар на проспекті Миру, облаштувати зелену зону на Прибузькій та відремонтувати вентиляцію у поліклініці №2.
  • Але і це не все. Що ще турбує Олега та про що він вирішив попросити у влади міста, дивіться далі.
  • Можливо, що якусь з ініціатив чоловіка захочете підтримати і ви. 

 

У неділю, 1 березня, у єдиній системі місцевих петицій з'явилося аж одразу 6 нових звернень. Цікаво, що автор у них один — Олег Кухар. Чоловік просить хмельничан підтримати його ініціативи. Ось що він просить у влади:

- У першій петиції хмельничанин пропонує перенести опору світлофора, що на перехресті проспект Миру — вулиця Бандери, з центру тротуару на узбіччя. На його думку, це покращить рух для пішоходів. Це звернення уже набрало 2 підписи.

- В іншій своїй петиції Олег закликає створити "ландшафтнодендрологічний" парк в зоні русла річки Південний Буг уздовж вулиці Прибузької. За день його ініціативу підтримали 2 осіб.

Відео дня

- Хмельничанин просить відремонтувати стадіону на проспекті Миру 42. Він хоче, щоб там облаштували штучне покриття і встановили спортивний гімнастичний комплекс. Станом на 2 березня у петиції є 1 підпис.

- У наступній петиції хмельничанин просить встелити асфальт на тротуарі та зоні висадки пасажирів на зупинці Костел по проспекті Миру. За добу звернення набрало 3 підписи.

- Також Олег просить знести незаконні металеві гаражі по проспекті Миру 42 на території спортивного майданчика. Станом на 2 березня у петиції вже є 2 підписи.

- Окрім цього, чоловік просить відремонтувати витяжну вентиляцію в коридорах поліклініки №2. Це звернення за день назбирало лише 1 підпис.

Друзі, а які ініціативи Олега підтримаєте ви?

  Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Маринка

    Олегу, напевно, немає чим зайнятися більше? Якісь брендові ідеї...
  • Игорь Шулаков

    Какой активный...на пенсии наверное
  • Михайло Хабаль

    чому не напише петицію про повернення прокурорами квартир, які вони незаконно отримали за рахунок громади міста...

    Сіма reply Михайло Хабаль

    Тоді більшість громадянУкураїни має повернути державі квартири, які вони приватизували за 2 копійки вартості.

    Василь reply Сіма

    Чуєш??? . дві копійки вартості ???Тоді за приватизацію квартир люди платили ДВАНАДЦЯТЬ  МІЛІОНИ купонів українських І це тоді були гроші !!!!!!

    Сіма reply Василь

    Брехня

    Василь reply Сіма

    Може тобі це і задарма, як і авто, розтаможка, через обласну раду  Чи як дармові паї , по сім штук на морду Чи переоформлення хати чи дармових паїв через селишну раду за дві копійки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up