Хмельничанка намагалася передати чоловіку до СІЗО посилку із “сюрпризом”

Хмельничанка намагалася передати чоловіку до СІЗО посилку із “сюрпризом”
Фото зі сторінки ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор" у Facebook
  • Жінка віднесла до СІЗО “передачку” із забороненими речовинами.

  • В ній знайшли 700 грам дріжджів.

  • Посилку конфіскували, а жінці загрожує штраф до 500 гривень.

Хмельничанка принесла до СІЗО посилку для чоловіка, якого затримали через крадіжку. В ній співробітники ізолятору тимчасового утримання знайшли заборонені речовини. Там було 700 грамів дріжджів, які чоловік мав використати у власних цілях. Жінка замаскувала їх в поліетилені, які приховала в банці з чаєм. Сталося це вчора, 10 травня, близько 16-ї години. Про це повідомили на сторінці ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор" у Facebook.

Заборонені предмети вилучили, а жінці тепер загрожує штраф. За даним фактом співробітники установи вже склали адмінпротокол та готують справу до суду. Жінка понесе відповідальність за статтею 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань).

За неправомірні дії хмельничанка заплатить максимум до 500 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alexander Podolski

    В СІЗО печуть пиріжки з маком?..

    Тузік reply Alexander Podolski

    С коноплёй
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up