Хмельниччина переходить у «жовту» зону карантину

Хмельниччина переходить у «жовту» зону карантину
Фото - 24 канал
  • З 15 грудня у Хмельницькій області встановлюють “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. 

Хмельниччина залишає "червону" зону. Лише вчора, 13 грудня, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко анонсував вихід з "червоного" рівня епідемічної небезпеки для двох областей - Вінницької і Хмельницької. Наразі стало відомо, що відповідне рішення вже ухвалила на черговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я. 

Відтак із 15 грудня на території Хмельницької області встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Він починає діяти з  00 години 00 хвилин 15 грудня 2021 року.

Нагадаємо, наразі в Україні з 6 грудня діють нові правила карантину.

Відео дня

Як зазначають у Хмельницькій ОДА, тепер відвідувати громадські заклади на жовтому рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – «жовтий» COVID-сертифікат чи довідку 063/о. 

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів потрібно мати хоча б одне щеплення проти COVID-19. Водночас для відвідування громадських закладів можна використовувати і негативний тест, який чинний 72 години, або альтернативний документ — COVID-сертифікат про одужання. 

У "жовтій" зоні громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має одного з перелічених документів.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Олег Гончарук

    Ще залишилось "колючим дротом" обгородити і вежі з вертузаями встановити...і це все за кошти платників податків....
  • Василий Розуман

    Низький уклін...
  • Тімур Ліщук

    Клоунада!!!
  • Сущева Ірина

    Замахали своїми зонами, я вам так скажу до самої сраки воно те все!!!!Ті зони і карантини!!!!

keyboard_arrow_up