Хмельницька міліція перевіряє інформацію щодо отримання хабара працівником ДАІ

Хмельницька міліція перевіряє інформацію щодо отримання хабара працівником ДАІ
На сайті vsim.ua читач розмістив відео, на якому, як він переконує, співробітник ДАІ бере хабарі від водіїв. Очільник обласної міліції Микола Семенишин пообіцяв розібратися.

Як пише читач, новопризначений командир взводу ДПС ДАІ «підзаробляв» у Ружичній. Начальник Хмельницького обласного управління міліції заявив на представлені нового керівника хмельницьких даішників Віталія Сербіна, що по даному факту проводиться службове розслідування. 

-  Є остання інформація про те, що працівники ДАІ перевищили службові повноваження, - каже Микола Семенишин. - Зараз призначене службове розслідування. Ми обов'язково розберемося об'єктивно, встановимо всі причини та умови. Є ще одни такий приклад у Дунаївцях… Я сподіваюся, що з призначенням нового керівника буде проведена ревізія особового складу. Я хотів би, щоби новий начальник ДАІ які передбачаються в реформах , втілив життя. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Serg

    Ну, новий очільник буде жити в Дунаївцях, в тещі - там порядок наведе :-)) А на рахунок перевірки - нема що перевіряти - факт є фактом - за дескридитацію - сказати допобачення. Ну або в АТО - на передову, бо їхні колеги під кулями, а ці бабло гребуть.
  • Анонім

    Це подав у відставку Т.в.о. начальника Депариаменту ДАІ Єршов О.О.
  • Олег Теліщак

    Передайте пану Семенишину що "новий " очільник ДАЇ вже подав у відставку. От мєнти навіть пару чесних людей в своїх рядах знайти не можуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up