Хмельницька влада говоритиме з громадою про підвищення вартості проїзду

Хмельницька влада говоритиме з громадою про підвищення вартості проїзду
Обговорення тарифного питання відбудеться в середу, 24 лютого, в приміщенні міського будинку культури.

На хмельничан очікує чергове підвищення вартості проїзду в міських маршрутках. Відповідний проект вже підготовлений на розгляд міськвиконкому. Згідно нього, тариф знову підніметься до позначки 3,5 гривні. Перед вирішенням питання на засіданні комітету міськрада організовує обов’язкові в такому процесі громадські обговорення. Вони заплановані на середу, 24 лютого. А вже наступного дня у міськраді члени виконкому голосуватимуть за те, чи підвищувати вартість проїзду, чи ні. У документі вказано, що тариф може змінитися вже з 1 березня 2016 року.

Нагадаємо, що тарифне питання неодноразово піднімалося в міській раді напередодні останніх місцевих виборів. Тоді протягом місяця ціна на проїзд в маршрутках постійно змінювалася. Один день хмельничани віддавали водію 3,5 гривні. А вже наступного знову платили 3 гривні. Так тривало до того, поки виконком не прийняв рішення про встановлення однакового тарифу як у автобусах, так і в маршрутках.

Щодо маршрутного таксі, то не всі перевізники подали вчасно необхідні фінансові розрахунки та дані по пасажиропотоку. Саме після того, як міська рада отримала всі необхідні документи, влада знову повернулася до розгляду цінового питання. Якими все таки будуть тарифи з першого дня весни та якою буде думка громадськості на обговореннях ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    То є дорого на теперешні зарплати((((

    Анонім reply Анонім

    Звісно дорого. Та маршрутчики вам зарплат піднімати не будуть. Із питанням підняття зарплат до своїх роботодавців звертайтесь. Маршрутчики не повинні компенсувати ваші низькі зарплати і працювати у збиток.
  • PAL

    Кот Васька слушает, да ест.
  • Анонім

    А те що вони їздять як їм хочеться?. Що вже говорити про віддалені мікрорайони, коли з Маршала Рибалки в 22год.50хв. не можна виїхати.Вони з Озерної їдуть собі по прямій і навіть не думають зупинятися, в той час коли люди стоять на зупинках, хто йде пішки, хто визиває таксі.Повинен бути графік руху, щоб люди знали і на щось розраховували, а то хочу їду, хочу ні  бо може не бути пасажирів.  

    Чому вони диктують умови? Всім дуже добре живеться, тільки  одні перевізники "бідні аж сині". Ніхто ж не залишив маршрут при ціні в три  грн.за проїзд, а то вони щй благодійниками хочуть бути ...... При вартості проїзду в 4 грн., яку вони самі встановили, вони не проти возити за 3,50 грн., яка щедрість.Не хочеш працювати, завтра на твоє місце прийде інший
  • Харитонова Оля

    Нужно начать с того, что нефть дешевеет, и что соответственно, должен подешеветь бензин, а значит и после подешевления бензина - должен подешеветь проезд в транспорте. Россия терпит убытки (нефть дешевая), Украинцы терпят убытки (проезд дорогой , с какой стати? и дорогие продукты - посевная, доставка). А где тогда вся прибыль? Вернее сверхприбыль. У Путина? или у украинской власти? Зато борются с коммунистами, сами являясь капиталистами. Так какая власть лучше?

    Анонім reply Харитонова Оля

    І не забути про те, що кабмін запровадив акциз на бензин, долар знову росте

    Анонім reply Харитонова Оля

    Ти знаєш скільки одне колесо прикурсі долара 28 гривень коштує? Знаєш, що за рік треба 8 коліс. А ще масло, фільтри, шарові, амортизатори.

    Ксенія reply Анонім

    А  ви  знаєте ,що ви  забов'язані  брати  пасажирів  тільки  на  сидячі  місця ,чи забули ,як  вас  трусили гаїшники і  ви їздили  зі  спрівшою  задницею.Сьогодні  особисто звернусь до  поліції.Те ,що  ми  всі тут  по  клавішам  стукаємо  нічого  не змінить .Потрібно  діяти..Набирайте 102  ,та  нехай  їздять  по  5  грн ,але  сидячі  пасажири ,дали  колгоспникам  волю

    Анонім reply Ксенія

    До речі, а чому нова поліція не звертає увагу, що у маршрутках стоячі пасажири? Це ж у їхніх повноваженнях. Видно, що нова назва і нові автомобілі, а методи роботи старі. А так їх розкручували, так хвалили. Молоді, наведуть порядок. а вийшов великий ПШИК,

    Анонім reply Анонім

    Я не водій, я пасажир, але вас розумію. Звісно, що йдуть витрати на утримання автомобіля і т.п. Пасажири хочуть щоб їх задаром возили. Я вважаю, що ціна має бути вже 5-7 грн. у маршрутках і автобусах також. У тролейбусах 3,5-5 грн. Такі ціни дадуть змогу з часом оновити весь рухомий склад. Але дуже вас водіїв не розумію у вашій поведінці. Вона просто нахабна у більшості. Зокрема вперте ігнорування видачи квитків і ігнорування зупинок. Маєте видати квиток обовязково і зупинятись на кожній зупинці, не питаючи чи хтось буде виходити. А також прибирайте хоча б два рази на день у своїх маршрутках.

    Харитонова Оля reply Анонім

    Я писала: "... а значит и после подешевления бензина - должен подешеветь проезд в транспорте...", то есть бензин должен был подешеветь в 2-3 раза. Ну а потом все остальное.

    Почему подорожание? Откуда?

    https://www.youtube.com/watch?v=aVIEZbM8mzg \

    Харитонова Оля reply Харитонова Оля

    Почему подорожание? Откуда? Дубль 2 : https://www.youtube.com/watch?v=MmltDgi_hb8 \

    Анатолій Шило reply Анонім

    Постав їздити будуть другі,ато усе мало
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up