Хмельницькі депутати говорили про одностатеві шлюби. А яка ваша думка?

Хмельницькі депутати говорили про одностатеві шлюби. А яка ваша думка?
Секретар Духовної ради Хмельницького Ростислав Кудін.
  • Питання одностатевих шлюбів підняли на сесії Хмельницької міськради.
  • Депутати підтримали звернення духовентсва до керівництва держави.
  • Просять не узаконювати одностатеві шлюби.
  • Яке ваше ставлення до таких відносин? Голосуйте і коментуйте.

Тематика одностатевих шлюбів досить часто обговорюється. В Україні більш активно про це заговорили після КиївПрайду-2017. Чимало розмов було й після того, як такий тип стосунків узаконили в Німеччині. Цим занепокоїлися представники духовенства Хмельницького.

Духована рада завітала на сесію міськради сьогодні, 27 грудня. Після розгляду усіх питань до трибуни вийшов її представник. Він попросив обранців підтримати звернення до керівництва держави, в якому закликається до збереження традиційного шлюбу між чоловіком і жінкою. Іншим словом – проти одностатевих стосунків.

 - Ми просимо, щоби ви, як депутати міської ради звернулися до президента й інших. Щоби ми зберегли традиційне формулювання шлюбу, як чоловіка і жінки в конституції. Тому що це є фундаментом. Щоби уникати гомосексуальних тенденцій, які вводяться в наше правове поле.

Відео дня

«За» проголосували 34 із 36 присутніх депутатів. Двоє не голосували взагалі. Це Олександр Скочеляс та Іван Франко.

А яка ваша думка з цього питання? Голосуйте та коментуйте.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (59)
  • Любов Сердунич

    Я – ПРОТИ ТАКИХ СТОСУНКІВ, які ВЕДУТЬ ДО ВИРОДЖЕННЯ ВСЬОГО ЛЮДСЬКОГО, МОРАЛЬНОГО, ДО ВИРОДЖЕННЯ ЛЮДСТВА. Молодці хмельницькі депутати, що їхніх умів ще не торкнулися нищівні «новації цивілізації», а насправді – збочення!.. Між иншим, ПИТАННЯ НЕ ПІДНІМАЮТЬ, А ПОРУШУЮТЬ.
  • Міша Заклецький

    На мою думку від "духовенства" значно більше шкоди ніж від геїв.  Одні один одному просто дупи полірують , а інші повністю божевільні , бачать невидимих істот , моляться їм та намагаються навчити інших як правильно жити зі слів тих істот.  Дай їм владу і знову почнуть на хрестах палити людей.
  • Катя Попик

    А в Европі є відповідальність перед дітьми, як зробив, то рости, а ні, то віддай пів спадку, тому там мужики і бояться баб
  • Катя Попик

    А що тут поганого, відносини бувають різними, а як в радянські часи студентки спали на одних ліжках у гуртожитках, це ж не означає, що між ними був секс, чи як мужики йдуть на пиво. Є сім'ї, яких поєднує дружба,взаємоповага чи просто спільні інтереси і тд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up