Хмельницькі поліцейські отримали нові автомобілі і ключі від квартир

Хмельницькі поліцейські отримали нові автомобілі і ключі від квартир
  • 8 новеньких авто отримали дільничі з районів Хмельнничини та бійці спецпідрозділу "Богдан".
  • А двоє сімей з Кам'янця тепер матимуть власне житло. 

9 листопада з робочим візитом нана Хмельниччину приїхали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Глава Нацполіції Сергій Князєв. Вони відвідали новий кінологічний центр, який готуватиме службових собак для всіх силових структур. Крім того, вони вручили поліцейським вісім службових автомобілів та ключі від двох квартир. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Нові службові "Renault Logan" отримали дільничі офіцери з Віньковецького, Ізяславського, Новоушицького, Теофіпольського, Чемеровецького та Хмельницького відділень поліції. Це райони, які досить віддалені від Хмельницького. Саме в них одному дільничому доводиться обслуговувати по 12-15 сіл, які розкинуті на відстані 15-20 кілометрів одне від одного.

Відео дня

 

Ще двома «Skoda Rapid» керуватимуть бійці роти поліції спеціального призначення «Богдан». Вони здебільшого несуть службу на сході на території ООС.

 

Ключі від власного житла вручили двом родинам поліцейських з Кам'янця-Подільського. На власне житло вони чекали не один рік. А, наприклад, слідча Наталія Страпак стояла на квартирній черзі вже 15 років. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Василь Шевчук

    А ЗА ЩО ЦЬОМУ БИДЛУ І МАШИНИ І КВАРТИРИ???
  • Оксана

    Тож так , вони ті що мали , вже потовкли .Тепер новенькі їм .А можна прізвища тих поліцаїв і посади , хто заїде в нові квартири
  • Тетяна

    А де житло для тих хто не має де жити? Для тих хто не має можливості платити хабарі тим які зажерлися і яким видать житло. Краще б допомогли важко хворим дітям. Совісті немає ні у чиновників ні у їхніх слуг. Видать авто тим які нахабно перетинають двойну сплошну і посміхатися при тому коли дивляться на водіїв яких обганяють.  Позорисько а не поліція. Ганьба.

    Мастер Автополив reply Тетяна

    Нормальная полиция, а что вы хотели? Полиция народная - из того народа что есть))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up