Хмельницькі поліцейські склали 81 протокол за порушення карантину

Хмельницькі поліцейські склали 81 протокол за порушення карантину
Фото novyny.live
  • В області тривають перевірки дотримання карантинних обмежень. 
  • Дізнавайтесь про результати рейдів за минулу добу.

Що перевірили і скільки знайшли порушень? Дізнавайтесь, як на Хмельниччині слідкують за дотриманням карантинних обмежень. 

Держпродспоживслужба:

За минулу добу перевірили 115 суб’єктів господарювання, з них 11 закладів громадського харчування, 53 об’єкти торгівлі продовольчими товарами, 20 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 9 агропродовольчих ринків та 22 інших об’єкти. 

Відео дня

У ході перевірок виявлено порушення на 11 об’єктах, надано 11 пропозицій щодо їх усунення, передано 8 інформацій для реагування в органи місцевого самоврядування, проведено 115 профілактичних бесід із суб’єктами господарювання, передано 3 інформації для реагування до підрозділів ГУ Національної поліції.

Патрульні:

За добу Патрульною поліцією Хмельниччини було проведено 85 перевірок маршрутних транспортних засобів, 31 раз проведено патрулювання прибудинкових територій багатоповерхівок; 36 разів проведено поверхневий огляд громадян та перевірку документів.

Крім того, 25 разів перевірено заклади з масовим перебуванням людей: кінотеатри, заклади громадського харчування, фітнес-центри та інші. Складено 1 адміністративний протокол та 10 постанов за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Працівники поліції

Поліцейськими Хмельницької області протягом 4 грудня було складено 81 адмінпротокол. Всього 13 314 протоколів за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). 

Протягом минулої доби перевірено 72 транспортних засоби та 90 осіб, які в них перебували. Також було перевірено 58 транспортних засобів.

Працівники ДСНС

За минулу добу здійснено 1 виїзд підрозділами Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області для інформування населення щодо дотримання протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації. Робили це за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв. В результаті - охоплено місць з масовим перебуванням людей – 4, вулиць – 5, зупинок громадського транспорту – 35.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Ковальчук

    👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂🖕🖕🖕🖕🖕
  • Андрей Поворозник

    Ну надо же) какие молодцы) куда бы деться, медаль надо дать за такое)
  • Діма вінні

    Вперед на святковий ярмарок. Там навіть більше протоколів можна скласти. Ато ви тільки по магазинах вмієте ходити. Цікаво чи усі продавці на ярмарку вакциновані і з кодами.
  • Надежда Надежда

    Малувато. Пра, Марцінкевич)))

keyboard_arrow_up