Хмельницькі прикордонники стали кращими в універсальному бою

Хмельницькі прикордонники стали кращими в універсальному бою
  • Вже не вперше у прикордонній академії змагались в універсальному бою.
  • Потрібно було пройти стрільбу, смугу перешкод і рукопашний бій. 
  • Хто ж став кращим у цьогорічних змаганнях?

В прикордонній академії завершилися змагання з універсального бою Чемпіонату Державної прикордонної служби України. У ньому брали участь 102 спортсмени. Серед них - 2 майстри спорту України міжнародного класу, 10 майстрів спорту України, 6 кандидатів у майстри спорту України, 5 спортсменів першого спортивного розряду. Про це повідомляють у прес-службі академії. 

Універсальна боротьба -  це комплексний вид спорту, що містить в собі подолання смуги перешкод, стрільбу і рукопашний бій. Змагання з універсального бою тривали чотири дні. Оцінювали учасників досвідчені тренери. 

Відео дня

У загальнокомандному заліку у групі "А" перше місце зайняла команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, друге -команда Західного регіонального управління, а на третьому місці опинились команда Південного регіонального управління. 

В групі «Б» перше місце посіла команда Чернівецького прикордонного загону, друге - команда ОКПП «Київ», а на третьому - команда Донецького прикордонного загону.

В групі «В» - перше місце команда Ізмаїльського прикордонного загону, друге -команда Херсонського прикордонного загону, а на третьому місці - 10-й окремий загін оперативного реагування.

В особистому заліку у вагових категоріях до 65 кг перемогу святкував Дмитро Мінеско з прикордонної академії, категорії до 70 кг - Євгеній Хотінь, Національна академія, до 75 кг – Антон Вініченко, Національна академія, до 80 кг – Олександр Кисилиця, Чернівецький прикордонний загін, до 85 кг – Максим Шубніков, до 90 кг – Руслан Дацьков та понад 90 кг – Андрій Кузьма, Подільський прикордонний загін.

За кращу техніку кубок й грамоту отримав Євгеній Хотінь, а за краще подолання смуги перешкод нагородили Руслана Дацькова. Вони обидва представляли прикордонну академію. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up