Хмельницькі школярі “мандрували Україною” і встановили національний рекорд

Хмельницькі школярі “мандрували Україною” і встановили національний рекорд
  • Участь у настільній грі “Мандрівка Україною” стала знаковою для учнів хмельницьких шкіл.

  • До флешмобу долучилося близько 12 тисяч школярів з 30 шкіл міста.

  • Ігрову активність дітей відзначили у національній Книзі рекордів.

У вівторок, 12 березня, школярі Хмельницького зібралися у Палаці творчості. Привід для цього був особливий. Діти впродовж місяця грали в настільну гру “Мандрівка Україною”. Здавалося би, хіба звичайна розвага може стати приводом для урочистостей? Виявилося, що так.

Школярі грали в гру настільки добре, що “домандрувалися” Україною до національного рекорду. Саме у Палаці творчості і відбулися урочистості з нагоди встановлення рекорду України у категорії “Масові заходи” із залученням максимальної кількості дітей до гри про Україну. До слова, у челенджі брали участь близько 12 тисяч маленьких хмельничан з 30 шкіл міста. Учасники флешмобу грали в гру, публікуючи фотота відео у Фейсбуці з хештегом #мандрівкаУкраїною.

Відзнаку про встановлення досягнення вручила представниця Книги рекордів України. Учні також познайомилися із творцем гри, львів’янином Юрком Смертигою. Він наостанок вручив дітям подарунки у вигляді настільних ігор свого ж авторства.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up