Хмельницькі школярі танцюватимуть за правилами дорожнього руху

Хмельницькі школярі танцюватимуть за правилами дорожнього руху
  • "БДР-challenge" добереться і до Хмельницького. 
  • Більше 200 учнів місцевих шкіл проведуть флешмоб в підтримку безпеки дорожнього руху. 

З понеділка, 20 березня, по всій Україні стартували флешмоби по безпеці дорожнього руху. До них залучають школярів. Саме вони символічно передаватимуть прапор "За безпеку дорожнього руху" школярам наступного міста. Фінішує естафета 21 квітня у Києві. 

До флешмобу долучаться і учні хмельницьких шкіл. Більше двохсот школярів показуватимуть містянам правила і передадуть естафету у Чернівці. 

- Ми стали четвертим містом, у якому пройде флешмоб за безпеку руху. Школярі, здебільшого це 3-4 класи, будуть показувати правила дорожнього руху. Це буде танцювальний флешмоб, - розповідає vsim.ua речник управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. 

Відео дня

Флешмоб "БДР-challenge" відбудеться завтра, 23 березня, о 13:00 на майданчику біля кінотеатру імені Шевченка. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    а начальник депосвіти розрішив дітей з уроків тягати на флешмоб? для чого ця показуха?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up