Хмельницькі ЖЕКи перейменують в управляючі компанії. Що зміниться для хмельничан

Хмельницькі ЖЕКи перейменують в управляючі компанії. Що зміниться для хмельничан
  • Аби ЖЕКи могли приймати участь у конкурсі на обслуговування багатоквартирних будинків, в їхні статути внесли зміни.
  • Житлово-експлуатаційні контори носитимуть назву управляючих муніципальних компаній. 

Хмельницькі ЖЕКи стануть управляючими муніципальними компаніями. Кожному з них вже присвоїли свою назву. Таке рішення прийняли сьогодні, 31 травня, на сесії міської ради. 

- Ми додамо їм у статути пункт щодо того, що вони можуть бути управителями. Зараз такого нема. Ми оголосимо конкурс на управителів багатоквартирних будинків, тому разом з приватними фірмами, які мають у цьому досвід, наші комунальні установи зможуть брати участь у ньому, - розповідає vsim.ua начальник управління ЖКГ Хмельницької міської ради Василь Новачок. 

За його словами, не виключено, що ЖЕК, який раніше обслуговував Південно-Західний мікрорайон, може виграти конкурс і почати обслуговувати багатоповерхівки на Озерній. Для хмельничан нічого не зміниться. 

Відео дня

Відтепер житлово-експлуатаційні контори називатимуться по іншому. 

  • ЖЕК № 1 - Управляюча муніципальна компанія "Центральна"
  • ЖЕК № 2 - Управляюча муніципальна компанія "Проскурівська"
  • ЖЕК № 3 - Управляюча муніципальна компанія "Південно-Західна"
  • ЖЕК № 5 - Управляюча муніципальна компанія "Дубове"
  • ЖЕК № 6 - Управляюча муніципальна компанія "Заріччя"
  • ЖЕК № 7 - Управляюча муніципальна компанія "Озерна"
  • ЖКК "Будівельник" - Управляюча муніципальна компанія "Будівельник"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anna Blonska

    А для мешканцiв зміниться тільки тарифи:)
  • Анонім

    Дайте право мешканцям самим обирати компанію яка буде обслуговувати будинок і прилеглу територію. Дайте їм право визначати скільки за це плотити, перевіряти якість наданих послуг. А компанія хай подумає чи варто їй братися за таку роботу де їх будуть контролювати,  як будуть звітувати за виконані послуги. Жеки тільки тим і займаються що беруть кошти а роботу свою виконувати не спішать, а попробуй щось добийся чи виріши яке питання. Гроші взяли і все!!! Коли щось там цикнуть, пісочку підведуть для діток, а може ремонт в під'їзді (за власні кошти мешканців під'їзду  і з матеріалів, придбаних мешканцями) зроблять, чи дах поремонтують щоб не протікав.
  • Pavel Kondrashov

    На самом деле, людям которые пришли к временной власти по барабану в каком состоянии находятся, дома в которых живут их избиратели.Это подтверждаетТаке рішення прийняли сьогодні, 31 травня, на сесії міської ради.

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Podii/hmelnitski-zheki-pereymenuyut-v-upravlyayuchi-kompaniyi-10613307.html. Переименовав жэки в Управляющие копании они создали бурную деятельность и заботу о людях. Ведь управлять - это не работать, не предоставлять услуги, а тупо выкачивать, любыми средствами, деньги с жильцов, руками назначенных дельцов, за которые ни кто и ни когда не отчитывается.

    НЕ компании должны выбирать дома для обслуживания, а люди живущие в этих домах. И должны быть уверены, что им предоставят качественные услуги и их не обманут и только тогда они должны проплатить установленные тарифы.А у нас получается - А ДЕНЬГИ ВПЕРЁД и стульев нет.

  • Леонид Наседкин

    Толка от них как не было,так и не будет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up