Хмельницьким медзакладом керуватиме «свободівець»

Хмельницьким медзакладом керуватиме «свободівець»
Фото із сторінки Якова Бабія у Фейсбук.
  • Олександр Симчишин призначив головного лікаря лікувально-діагностичного центру.
  • Ним став однопартієць міського голови Яків Бабій.

Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр очолить Яків Петрович Бабій. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин. Керівник медзакладу приступить до роботи з 11 січня.

Раніше Яків Бабій працював лікарем-анестезіологом в Новій Ушиці. На останніх виборах до обласної ради 46-річний чоловік балотувався до Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода». Також він очолює Новоушицьку районну організацію даної політсили. Але не набрав необхідної кількості голосів.

Довідка: Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр утворився на базі лікарні станції Гречани. Вона відносилася до Південно-Західної залізниці. Рішення про перетворення держзакладу в комунальний було прийнято хмельницькими депутатами в листопаді минулого року.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Світлана Грубеляс

    Не знаю до чого тут "свободівець", а от лікар і людина - Яків Бабій - дуже порядний, про нього у Новій Ушиці люди дуже гарної думки. До того ж він один із найактивніших громадян Нової Ущиці, той, кому не байдуже за нашу країну і долю людей. Тому й люди неодноразово обирають його депутатом.
  • Броніслав Футомський

    ЛІКУВАЛЬНИЙ -ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР--ПРИ ЧОМУ ТУТ ПАРТІІ,ПРИ ЧОМУ ТУТ " СВОБОДА",НА ЧОМУ ВИ ВИСТРОЮЄТЕ СВОІ ПОЛІТСИЛИ?ЩО ВИ РОБИТЕ ?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up