Хмельницький аеропорт пройшов перевірку Державіаслужби: які результати

Хмельницький аеропорт пройшов перевірку Державіаслужби: які результати
Фото з сайту КП «Аеропорт Хмельницький»
  • Підприємству подовжили термін дії посвідчення на експлуатацію смуги для малої авіації.

  • Протягом найближчих років хочуть отримати дозвіл на вантажні перевезення.

Комунальне підприємство «Аеропорт Хмельницький» отримало посвідчення на експлуатацію злітно-посадкового майданчика для малої авіації. Документ виданий Державною авіаційною службою України на один рік. Про це повідомляється на сайті комунального підприємства. Діятиме посвідчення до 25 січня 2022 року.

Довідка. Злітно-посадкова смуга для малої авіації має ґрунтове покриття, довжину 600 метрів та ширину 25. Розташована смуга паралельно основній зі штучним покриттям.

За інформацією сайту підприємства, перевірка Державіаслужби була повторною. Якби її не провели, термін дії посвідчення закінчився б 12 березня 2021 року. Такі відомості розміщені на сайті Державіаслужби. Як розповів журналістам vsim.ua директор комунального підприємства Валерій Сорока, смуга призначена для польотів літальних апаратів вагою до 5 700 кілограмів. Валерій Сорока також сказав, що смугу використовують вже рік для польотів літаків та навчання пілотів. Цим займається громадська організація «Аероклуб Хмельницький».

Відео дня

Протягом найближчих років планується, що аеропорт отримає дозвіл на вантажні перевезення. Ними забезпечать потреби сортувального термінала «Нової пошти», а також майбутніх логістичних центрів «АТБ» та «Епіцентру». Про це у своєму Facebook написав заступник голови Хмельницької обласної ради Володимир Гончарук.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина Петрова

    Класно
  • Андрей Кузнецов

    А куда делась нормальная полоса????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up