Хмельницький блогер заявив, що не любить українські традиції та мову (ВІДЕО)

Хмельницький блогер заявив, що не любить українські традиції та мову (ВІДЕО)
Фото із сторінки @dania_bod
  • В мережі з’явилося відео скандальної заяви блогера dania_bod.
  • Він каже, що йому не комфортно жити в Україні саме через мову.
  • А ще назвав українські традиції дикими.

dania_bod - інстаблогер із Хмельницького. Він зібрав 22,4 тисячі підписників. Один із них задав Данчоусу, як себе підписав блогер, питання: “чому розмовляєш російською в блозі?”.

Відповідь на нього прозвучала в сторіс. З його уст прозвучало наступне: “мені просто нравиться етот язик. мнє нє нравітся український”. Саме суржиком відповів блогер. Адже далі він заявив, що краще говорити “а суржику, ніж українською. Адже вона йому, цитуємо, просто не подобається. Й після цього зробив відповідний жест, приставивши два пальці до рота.

Там же він озвучив своє ставлення до українських традицій, які назвав дикими та смішними. Ще заявив, що йому не комфортно жити в Україні саме через мову. Але все ж живе і хоче тут жити. На завершення опублікованого в “Хмельницький live” відео блогер згадав про Львів, який йому подобається. Але люди там, на його думку, дуже українські.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Інстаблогер вибачився через скандальну антиукраїнську заяву

Пізніше блогер у своєму сторіс написав, що не хотів нікого образити і просто висловився про своє ставлення. Додав, що не засуджує нікого за мову чи традиції.

Ми звернулися до даного блогера і запропонували йому більш детально розповісти про причини свого ставлення до мови й традицій. Запропонували більш детально розповісти про те, які саме він вважає дикими та смішними. Поки відповіді не отримали. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (290)
  • Олександр Колос

    Чмо
  • Читач26

    Подивіться на його фото, питання залишилися?
  • Віталій Ковалик

    Жаль що зараз не будують(бєломор-каналів)
  • Ярослав Мицик

    Сам схожий на п-са, може ним і є….!!!

keyboard_arrow_up