Хмельницький в снігу. Як виглядає місто (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Хмельницький в снігу. Як виглядає місто (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • У парках вже катаються на санчатах, а дорослі п’ють зігріваючі напої.
  • Дивіться, як виглядає місто в снігу, у репортажі.

Перший мінус на термометрі Хмельницький зустрів у листопаді. Сніг, що вкрив вулиці міста, неабияк тішить дітвору. Ті залюбки катаються на санчатах та льодянках. Така картина розгорнулася сьогодні, 19 листопада, в багатьох дворах Хмельницького. 

У центрі міста снігом укриті лавки та прилавки магазинів. Закутавшись у теплі в’язані речі, хмельничани прогулюються “стометрівкою”. Одні ховаються від морозу в кав’ярні, інші з червоними носами прямують туди, де листопад нагадує справжню казкову зиму. Йдеться про парки та сквери міста.

Скажімо, в парку Чекмана сьогодні тихо. Лиш де-не-де чути дитячий сміх чи те, як кличуть собаку, який з висунутим язиком біжить крізь кучугури снігу. Їхні господарі, задерши голову догори, розглядають небо, яке сьогодні має особливий настрій. Адже його колір змінюється із сірого то яскраво-блакитного. Так і настрій в людей, які сьогодні то радіють снігу, то засмучуються. Бо ж цьогоріч зима для українців особлива. І які б не створювала краєвиди ця пора року, вона сповна здатна потішити здається лише малечу. Саме тому щойно випав сніг, дітвора залюбки виходить на двір, щоб натішитися зимовим розвагам.

Відео дня

Дивіться, як виглядає засніжений Хмельницький, далі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Аня Комаревцева

    Красота!!!
  • Sergei Bomba

    Beautiful! And so peaceful!

    Ирина Игнатова reply Sergei Bomba

    Sergei Bomba Sity park...😊
  • Анастасия Дмитриева

    Люблю тебе ❤️ моє рідне місто
  • Mariya Kushnir

    Красота то яка....

keyboard_arrow_up