Хмельницький знову затопило (ВІДЕО)

Хмельницький знову затопило (ВІДЕО)
  • Кількахвилинна злива в черговий раз показала міській владі на проблемні місця.
  • На Чорновола, Зарічанській, Шевченка й інших вулицях дороги затопило. 
  • Водостічні системи не справляються навіть там, де минулого року завершили капремонт.

Невелика злива знову показала де у Хмельницькому є проблеми з водовідведенням.

Найбільше затопило відрізок вулиці Чорновола в районі Укрелектроапарату. Тут колеса автомобілів ховалися у воді і розганяли калюжі хвилями на тротуари. Великі бризки від машин, які проїжджали, омивали припарковані поруч автівки. Відзначимо, що дану ділянку дороги лише минулого року капітально відремонтували. За мільйони гривень тут постелили новенький асфальт, зробили тротуари і водовідвідну систему. З останнім, як бачимо, не дуже справилися. Виконавцем робіт було ХШБУ-56.

Відео дня

 

Традиційно вже затопило Зарічанську. Води на перехресті зі Свободою не так багато, як раніше. Та проблеми все ж помітні. Скрін із камери glazok.km.ua.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій Якубенко

    це ж як треба ремонтувати ту дорогу шоб її через рік знов заливало і то більше. раніше такого жаху на чорновола не було
  • Тарас Лемик

    Ого, добре влило

    Сергій Якубенко reply Тарас Лемик

    За кілька хвилин залило капець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up