Хмельницький зоокуток планують розширити. З новачків - лише кролики

Хмельницький зоокуток планують розширити. З новачків - лише кролики
Зоокуток у парку Чекмана відчинив двері 1 квітня. Подивитись можна лише на старожилів, поповнення у звірячій родині поки немає.Однак нещодавно відвідувачі подарували двох кролів.
Серед найактивніших відвідувачів – малеча. Діти із захоплення підходять до кожного вольєру і роздивляються тварин. 
Незмінною «родзинкою»  залишається трійка ведмедів – Тимко, Аліса та Маргоша. 
Клишоногі сплять і ніжаться на сонціЄ тут і нутрії, морські свинки, козеняти, поросята, лебеді, фазани, цесарки, черепахи, голуби.  Нещодавно відвідувачі принесли сюди двох кроликів. Окрім цього, чи не щодня підкидають котів та собак. 
Зоокуточок хочуть розширювати. Хто незабаром з’явиться тут – поки невідомо. Новоспечений директор комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» Володимир Лукін розповідає «ВСІМ», що планує, аби зоокуточок поповнили українські тварини.
- Хочеться розширити і покращити все. Тут все було в дуже запущеному стані. Плануємо, щоб в зоокуточку було побільше саме української фауни, - каже Володимир Лукін. 
Капітального ремонту у зоокуточку так і не проводили. До відкриття сезону тут укріпили берег, скосили траву та відремонтували огорожу. 
 
Бабак, якого подарувала зоокуточку делегація з міста-побратима Старобільська
Декоративні голуби - справжня окраса зоокуточка
Яскравий фазан привертає увагу відвідувачів своїм забарвленням
Сімейка нутрій "випрошує" у відвідувачів ласощі
У зоокуточку мешкає близько десяти лебедів
Пташку принесли до зоокутка минулого року з поламаним крилом
Кавія свійська, в народі «морська свинка». Годують пухнастиків сіном або зерновим кормом
У зоокуточку багато поросят
Майже щодня у зоокуточку підгодовують безпритульних собак
Котики тут стають справжніми улуюбленцями
Хмельничани часто приводять сюди малечу
Зоокуток працює щодня без вихідних з 10.00 до 22.00. Вартість квитків: 6 гривень для дітей,  8 - для дорослих. Дітей до трьох років впускають безкоштовно.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А без бродячого шавла хіба не можна було? Тоже мені диковинку знайшли!
  • Анонім

    Чудові тваринки. Хвала що вижили. Тепер заробляють гроші для новоспеченої адміністрації. Достойні чоловіки на сході захищають рідну землю, а фінансові гаманці нової влади в парку відпрацьовують вкладене у вибори.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up