Хмельницького нардепа Заславського побив депутат сільради: нові деталі сутички на АЗС

Хмельницького нардепа Заславського побив депутат сільради: нові деталі сутички на АЗС
Фото: Апостроф
  • 5 червня нардепа від "Слуги народу" Юрія Заславського побили на автозаправці у Житомирській області.
  • Він отримав струс мозку та перелом перенісся. 
  • Кривдником нардепа виявився депутат місцевої сільради.
 

Інцидент стався на автозаправці поблизу села Зарічани. Між чоловіками виник конфлікт, який потім переріс у бійку.

Як розповів сам нардеп, він випадково зачепив пляшкою з водою чоловіка у черзі до каси. Між ними розпочалась словесна суперечка. Після цього чоловік покликав Заславського на вулицю поговорити, пише 24tv з посиланням на коментар Заславського телеграм-каналу PavlovskyNews.

  • "Я цьому не надав значення і пішов з дружиною до свого авто. Чоловік мене наздогнав і почав завдавати ударів, заставши зненацька. Кілька разів вдарив по обличчю і я втратив свідомість", - розповів постраждалий нардеп.

У результаті сутички Заславський отримав струс мозку, перелом перенісся та кілька синців. Одразу після інциденту він викликав поліцію. За фактом розпочали кримінальне провадження.

Відео дня

Як з'ясувалося, кривдником Заславського виявився місцевий депутат сільради.

  • "Обидві сторони конфлікту зазначають, що один одного раніше не знали", - уточнили у повідомленні. 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Олександр Крамар

    Набили морду, а він сміється. Що, мало? У місцевого депутата була перевага. Бо він місцевий. І конкретно його обирали люди.
  • Добрый Шолохов

    Просто це черговий раз говорить про рiвень культури депутатiв. Наше суспiльство хворе. Давно. Це просто яскравий приклад. Депутати давно не являються  прикладом для суспiльства. Навески. Вони 30 рокiв товчуться в Радi. Що вже говорили про вулицю
  • Lidija Banashko

    ворон-горобець клюнув воронапароду-от і нова сенсація для народу
  • Панас

    Мало дав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up