Хореограф із Хмельницького запалив на "Голосі Країни''

Хореограф із Хмельницького запалив на "Голосі Країни''
1plus1.ua
  • Не танцями єдиними. Колишній переможець "Танців з зірками" Сергій Костецький заспівав на сліпих прослуховуваннях "Голосу". 
  • Він зумів підкорити одного із суддів та пройшов далі.
  • Чи сподобався вам його виступ?

У неділю, 17 лютого, на телеканалі "1+1" вийшов черговий випуск шоу "Голос країни". Цього разу на проекті запалив відомий хмельницький хореограф Сергій Костецький.

Сергій більш відомий як танцюрист, саме він разом з Лілією Подкопаєвою виграв у другому сезоні "Танців з зірками". Але, спів — така ж його пристрасть, як і танці. Як зазначив Сергій, він займається музикою вже 6 років, але про його любов до співу мало хто знав. Він впевнений, що "Голос країни" допоможе йому відкритися та показати себе з нового боку. 

Танцівник спробував підкорити серця тренерів запальною піснею Elvis Presley "A little less". Сергій зумів розвернути до себе крісло Дана Балана. Тепер він виступить у наступному етапі шоу "Бої". Коли саме вони відбудуться ще невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Відео дня

Сергій Костецький – відомий танцівник та хореограф-постановник. Народився в Хмельницькому 14 жовтня 1986 року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:08 У Кам’янці запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up