«Він хотів бути військовим»: в останню путь провели загиблого в Кабулі Романа Власова

«Він хотів бути військовим»: в останню путь провели загиблого в Кабулі Романа Власова
  • 43-річного Романа Власова застрелили терористи.
  • Поховали хмельничанина в Гречанах, де він жив.
  • Чоловік багато часу присвячував роботі, майже не бував вдома і так і не встиг створити власну сім’ю.

Життя 43-річного хмельничанина Романа Власова обірвалося внаслідок теракту в Кабулі. Він працював пілотом в афганській авіакомпанії Kam Air. Після чергового рейсу відпочивав у Intercontinental Hotel. За збігом обставин саме на його поверх увірвалися терористі Талібану. Вони убили 14 людей. Романа Власова застрелили коли той був у номері. Терористи умисно обирали європейців у жертви.

Тіло Романа Власова привезли до Києва лише через чотири дні після загибелі. А вже сьогодні, 25 січня, його ховали у Хмельницькому. О 14:00 сотні людей зібралися біля приватного будинку по провулку Північному, що в Гречанах. Саме тут проживав Роман Власов.

Навчався Роман Власов у школі №20. Згодом здобував освіту у Кіровоградському льотному училищі й хотів стати військовим.

Відео дня
  • Ми вчилися в одній школі. Я був старший від нього на 6 років. Через це в дитячі роки не дуже часто спілкувалися. Більше потоваришували вже після армії. Бувало ходили на всякі гулянки, до річки купатися, - каже сусід загиблого Руслан Сідлецький. – Він завжди був хорошим позитивним чоловіком. Хотів стати військовим пілотом. Та не зміг через проблеми із хребтом. Тому пішов у цивільну авіацію. Через часті рейси останнім часом ми бачилися дуже рідко.

Роман не встиг створити власну сім’ю. На поминках чоловіка оплакували двоє братів і мама. Окрім них, попрощатися до будинку Романа прийшло близько сотні людей. Більшість стояла на дорозі. Коли усі обряди в хаті здійснив священик, труну із тілом винесли на вулицю та поклали до катафалку. Колоною за ним їхали біля десятка автомобілів і йшло багато людей. Романа Власова поховали на кладовищі в Гречанах.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up