Хто стане щасливчиком, а хто лузером тижня. Гороскоп

Хто стане щасливчиком, а хто лузером тижня. Гороскоп
Фото: Rawpixel/depositphotos
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 20 по 26 липня, дізнавайтеся далі.  

Овен

Зірки радять Овнам звертати увагу на все, що з вами відбувається. У середу вам випаде нагода прийняти важливе рішення. Але добре зважте усі за та проти та порадьтеся зі своїми друзями та близькими. Астрологи радять Овнам добре спланувати тиждень, щоб не завершувати усі свої справи в останній день. пише 24tv.

У четвер у вас буде зустріч з друзями, які зарядять вас енергією та позитивним настроєм.

Сприятливий день: 25 липня
Несприятливий день: 22 липня

Відео дня

Телець

Варто більше уваги приділити спілкуванню з рідними та друзями. Це важливо, адже тиждень буде доволі емоційно напруженим. У вашому житті стануться деякі події, яких ви зовсім не очікували. Головне – не піддавайтеся на провокації.

Сприятливий день: 23 липня
Несприятливий день: 22 липня

Близнюки

Тиждень сприятливий для втілення найскладніших проєктів на роботі. Зберігайте холодний розум, стриманість, адже саме ці якості дозволять досягнути вам нових висот. П'ятниця – не найкращий день для фінансових питань.

Сприятливий день: 20 липня
Несприятливий день: 24 липня

Рак

Вам варто взяти невеличкий тайм-аут і перепочити, адже Ракам загрожує депресія від перевтоми і професійне вигорання.  Також цього тижня не варто рубати нічого з плеча, адже ви можете пошкодувати про прийняте зопалу рішення.

Сприятливий день: 26 липня
Несприятливий день: 25 липня

Лев

Цього тижня ви можете відчути злість і роздратованість, але головне – не здавайтеся. Аби зняти напругу, спробуйте зайнятися спортом. 

Сприятливий день: 24 липня
Несприятливий день: 21 липня

Діва

Настав час втілювати в життя свої давні задуми. Однак не перепрацьовуйте занадто, адже ризикуєте отримати емоційне вигорання. Омріяні привілеї не змусять довго на себе чекати. 

Сприятливий день: 22 липня
Несприятливий день: 23 липня

Терези

Виділіть більше часу на відпочинок та не навантажувати себе додатковою роботою. На початку тижня у вас будуть трохи напружені стосунки з колегами. Спробуйте до всього ставитися з легкістю і не брати все близько до серця.

Сприятливий день: 22 липня
Несприятливий день: 26 липня

Скорпіон

Тиждень не буде вирізнятися якимись особливими змінами. Ви, як завжди, будете багато часу приділяти роботі та домашнім справам. Однак не забувайте про відпочинок.

Сприятливий день: 21 липня
Несприятливий день: 23 липня

Стрілець

Усі навантаження ви будете з легкістю долати. Зірки будуть сприяти здійсненню всіх ваших бажань, а постійний рух допоможе вам вийти із зони комфорту і позбутися від моральних навантажень.

Сприятливий день: 20 липня
Несприятливий день: 25 липня

Козеріг

Рухайтеся не до того, щоб досягнути успіху, а до того, щоб ваше життя мало сенс. Вам доведеться докласти надзусиль, щоб утримати життєвий баланс.

Сприятливий день: 20 липня
Несприятливий день: 23 липня

Водолій

У вас буде доволі часто змінюватися настрій. Тож варто знайти заняття, яке повністю буде направляти вас у приємне русло. Цього тижня вам буде легко вдаватися знайомство з людьми.  

Сприятливий день: 20 липня
Несприятливий день: 25 липня

Риби

Попри все вірте в себе та у свої сили, не варто понижувати планку. Цього тижня постарайтеся виділити основні моменти, на які треба найбільше звернути увагу. Свої думки слід привести до ладу, адже саме так ви зможете стигнути виконати важливі проєкти. 

Сприятливий день: 26 липня
Несприятливий день: 25 липня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up