Хто з педагогів Хмельниччини потрапив в ТОП-50 найкращих вчителів України

Хто з педагогів Хмельниччини потрапив в ТОП-50 найкращих вчителів України
Фото - "Освіторія"
  • В Україні обирали кращих педагогів щорічної премії Global Teacher Prize Ukraine.

В Україні обирали кращих вчителів за версією щорічної національної премії «Global Teacher Ukraine 2021». У ТОП-50 потрапив і вчитель з Хмельницької області. 

Як повідомляє громадська спілка «Освіторія», кращих педагогів обирали з понад трьох тисяч анкет. У списку щасливчиків опинився Віталій Мушинський з Шепетівщини. Чоловік викладає фізкультуру в Судилківському ліцеї Шепетівського району. Як зізнався вчитель, його освітня мрія - побудувати величезний спортивний комплекс, щоб діти, зокрема з інвалідністю, могли займатися улюбленими видами спорту та не відволікатися на шкідливі звички.

«Колеги жартували, що ще не встиг з’явитися новий вид спорту, а у нас він уже культивується мною!», - писав Віталій Мушинський. 

Відео дня

"Учні пана Віталія стають призерами Кубку України з чирлідингу, кандидатами у майстри спорту з бойового самбо та беруть участь у проєктах від JuniorZ. Під час своїх уроків півфіналіст послуговується проєктним методом, гейміфікацією і технологією рівневої диференціації", - йдеться у повідомленні «Освіторії». 

Відомо, що наступним етапом стане визначення ТОП-10  вчителів експертним журі Премії та проведення асесмент-центру.

Нагадаємо, минулого року Віталій Мушинський вже отримував премію від Global Teacher Prize Ukraine як кращий вчитель фізкультури. Тоді педагог отримав грошовий приз та поїздку в Олімпійське містечко в Німеччині.

Фото з Премії 2020 року

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up