Хворі і голодні. Хмельницький суд оштрафував маму шістьох дітей

Хворі і голодні. Хмельницький суд оштрафував маму шістьох дітей
Фото - "Народна правда"
  • Суд вдруге за рік покарав багатодітну матір за неналежне виконання своїх обов’язків.

Жінка є матір’ю шістьох малолітніх дітей у Масівцях Хмельницького району. Найменшій - ще немає й року, середнім - 2,3 і 8 років. А найстаршим дітям - 11 і 14 років. Інспектори обстежили умови проживання дітей і прийшли до моторошного висновку - діти були без продуктів харчування, ліків і з ознаками захворювання. Про це зазначають у пресслужбі Хмельницького міськрайонного суду.

За повідомленням суду, жінка повторно протягом року ухилялася від виконання передбачених законодавством обов'язків. У квітні цього року суд вже притягував горе-матір до відповідальності за частиною 1 статті 184 КУпАП за аналогічне правопорушення. 

Наразі Хмельницький міськрайонний суд визнав багатодітну маму винною за правопорушення, передбачене цією статтею і цього разу оштрафував на 1700 гривень. Також вона має сплатити на користь держави 454 гривні судового збору. 

Відео дня

"Постанова може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду законним представником, захисником жінки протягом десяти днів з дня винесення", - йдеться у повідомленні пресслужби. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Kostia Prytkov

    "Стосується кожного", йорта
  • Лілія Криштафор

    Вона не має за що купити продукти, а ще повинна сплатити 1700 гр, абсурд.
  • Ievgen Pervushyn

    Віта Ратушняк так, забирати дітей від тої горе-матері. чомусь у нас завжди бояться того
  • Віта Ратушняк

    Що доброго зробив той суд? І так продуктів немає, то тепер ще й гроші віддасть на штраф! Тут потрібно було діяти якось інакше

keyboard_arrow_up