Із Хмельниччини примусово видворять небезпечного злочинця з Молдови

Із Хмельниччини примусово видворять небезпечного злочинця з Молдови
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Молдаванин наразі у Райковецькій виправній колонії.
  • За його плечима сім судимостей, одна із них – за вбивство.

Громадянина Республіки Молдова видворять за межі України, щойно той вийде на волю із Райковецької виправної колонії.

Відповідне рішення ухвалив Хмельницький міськрайонний суд.

Термін 43-річний чоловік відбуває за незаконне виробництво, виготовлення, придбання наркотиків і невідбуту частину покарання за вироком іншого суду. Чотири місяці, на яких його ув’язнили,  завершуються, зазначають у суді.

Відео дня

За гратами молдаванин не вперше. За плечима в нього сім кримінальних судимостей у різних судах, окрім Хмельницької, ще й Сумської, Полтавської, Одеської, Вінницької, Львівської областей і навіть московської області росії. Серед скоєних злочинів є й особливо тяжкі, зокрема, вбивство людини.

«Навіть у в’язницях, громадянин Молдови продовжував підтримувати тісні зв’язки з представниками злочинного світу та  дотримуватись злочинних традицій і звичаїв, - зазначають у суді, посилаючись на матеріали справи. - Тож його перебування на території України, на думку правоохоронців, створює загрозу національній безпеці України та охороні громадського порядку».

Зі зверненням про примусове видворення рецидивіста до міськрайонного суду звернулося Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області. Оперативники отримали інформацію, що після виходу із в’язниці молдаванин має намір використовувати свої зв’язки в кримінальному світі і продовжувати злочинну діяльність.

Законних підстав для подальшого перебування чоловіка на території України суд не знайшов, адже попри те, що народився в Україні, на Сумщині, паспорта громадянина України не мав.  

ОНОВЛЕННЯ.

У суботу, 4 березня, в управлінні поліції повідомили, що молдаванин вийшов із колонії. Правоохоронці зустріли його 3 березня прямісінько на виході. Оперативники міграційної поліції та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із міграційної служби доправили рецидивіста до прикордонного пункту пропуску «Могилів-Подільський», де передали прикордонникам для подальшого видворення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Александра Онушкина

    а що він тут у нас робив???
  • Степан Височанський

    Якщо кацап,в розхід.
  • Сергей Переяслов

    Мені б так. Що мені зробити? Може вкрасти щось? Побити? Щоб ви мене теж примусово відправили? Я не гідний називатися громадянином України.
  • Ґном Віктор

    При владі ідіоти.Чому ми повинні їх утримувати.Нехай щось виробляють.Норму виробив-м'яко спить і смачно їсть.Якщо ні-голі нари і кисла капуста. Чи це не по-  людськи?А позбавити людину життя,це по-людськи?

    Дмитрий Гулевский reply Ґном Віктор

    Зеки пашуть на кармани адміністрації УВП ,а громадяни України оплачують утриманя засуджених. От так і живемо сотнями років

keyboard_arrow_up