Із казковими героями та подарунками. До Хмельницького приїхала знаменита вантажівка "Coca-Cola"

Із казковими героями та подарунками. До Хмельницького приїхала знаменита вантажівка "Coca-Cola"
  • У рамках всеукраїнського туру до міста завітала легендарна вантажівка.

  • Санта Клаус, разом з ельфами та білими ведмедями організували для містян святковий конкурс із подарунками.

  • Як розважали і які сюрпризи підготували гості міста для хмельничан, бачили журналісти vsim.ua.

Сотні хмельничан прийшли на майданчик біля кінотеатру Шевченка сьогодні, 11 січня. Завітали вони не на Різдвяний ярмарок і не прийшли на якийсь концерт. О 14:00 свою роботу ту розпочала відома багатьом вантажівка “Coca-Cola”. Приїхав транспортний засіб марки “Freightliner Trucks” в рамках всеукраїнського туру “Новорічний Караван Coca-Cola”.

Для багатьох вантажівка асоціюється зі святом. Або ж просто із піснею з реклами торгової марки “Coca-Cola” - “свято наближається”. Порцію новорічно-різдвяного настрою та подарунки для хмельничан привезли Санта Клаус, ельфи та білі ведмеді.

Відео дня

У вантажівці вони привезли особливі пляшки з напоєм. Однак отримати подарунок могли отримати лише ті, хто зробить фото на фоні вантажівки чи з казковими героями та викладе фотографію у Facebook або Instagram із хештегом #святкуйзкокакола.

Бажаючих отримати свою пляшку солодкого напою виявилось чимало. Організатори ледве встигали діставати з вантажівки упаковки з “Кока-Колою”. Та не всі хмельничани змогли виконати умови конкурсу. Люди часто показували фото у соцмережах без хештегу, що є обов'язковою умовою для отримання подарунку.

Але святковому настрою це не стало на заваді. Хмельничани охоче фотографувалися з ельфами, ведмедями та Сантою, танцювали під гучну музику та обіймалися.

Вантажівка працюватиме до 20:00. Подорож “Новорічного Каравану” завершиться зовсім незабаром - 14 січня вантажівка завітає до Умані, а наступного дня - до Білої Церкви.

 


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • IGOR

    Крутая промо-акция (с точки зрения маркетинга)). Халяву любят все. Помню в своё время мивину в траликах раздавали и кричали: мивина на шару))

    IGOR reply IGOR

    И супы Maggi в картонных стаканах на промо-стойках) А если купишь на определённую сумму - то можно выиграть пакет (полиэтиленовый))), ручку/шарик или прихватку) Стояли очереди километровые)) Люди за еду быстро продаются, пресловутая "избирательная гречка" - тому подтверждение №1
  • Інна Швидюк

    А я бачила
  • Ирина Ватралюк

    А у нас,в Залісцях коли будете?
  • Майя Попович

    Був цілковитий хаос!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up