Кабінет Симчишина та панорами Хмельницького: у міськраді встановили інформаційний термінал (ФОТО, ВІДЕО)

Кабінет Симчишина та панорами Хмельницького: у міськраді встановили інформаційний термінал (ФОТО, ВІДЕО)
  • Термінал доступний для всіх хмельничан.

  • У місті мають встановити ще три таких монітора.

  • Загалом проект обійшовся у 120 тисяч гривень.

Побачити кабінет міського голови, помилуватися панорамами міста та переглянути заплановані події — це можна зробити просто зараз у міській раді. Саме для цього при вході у приміщення встановили інформаційний термінал. Він має великий сенсорний екран, який поділений на блоки.

Перший — це графік заходів. Зараз там вказані, наприклад, парад вишиванок та святкування дня міста. Доступні й минулі події. Другий — кругові панорами міста. Є карта міста з позначками місць, де доступні панорами. Третій — віртуальний тур міською радою. Можна переглянути коридори та кабінети чиновників, наприклад, Олександра Симчишина. Четвертий — форма звернення до міського голови. Є поля «Ваше ім’я», «Тема» та «Повідомлення».

Встановили термінал у рамках проекту «Громадські ініціативи». Про це журналістам vsim.ua повідомив голова громадської організації «Сучасна Україна» Вадим Бабій. Саме ця організація й реалізовувала проект. Обійшлося все у 120 тисяч гривень, з яких 95 виділили з міського бюджету. Решту додала «Сучасна Україна». За всі ці гроші придбали чотири інформаційних термінали та програмне забезпечення для них. Де встановлять ще три монітори, наразі поки невідомо. Проте громадська організація вже передала їх до міської ради.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • валентина

    Все, я пойду звернення писать, чтобы ПП шникам, ьазарникам , записали трудовой стаж вттрудовую книжку генерал- майоры налоговой инспекции. А то что-то за пенсию и стаж генерал-майора для себя не забыли налоговщики, а как базарники на старости пенсию получать будут и как им нащиьают без записи в трудовой ???
  • Олександр Симчишин

    Якби бачити кабінет Симчишина в онлайні, то це нормально. А просто фото, то нехай Симчишин ними сам любується
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up