Карантинні правила: як зараз мають працювати салони краси у Хмельницькому

Карантинні правила: як зараз мають працювати салони краси у Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • Нарешті у хмельничан є можливість потрапити в улюблену перукарню чи в салон краси.
  • Щоправда, похід у ці заклади нині керується низкою правил та обмежень, які рекомендує МОЗ.
 

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило нові правила роботи салонів краси в період пом'якшення карантину. Про це йдеться у Telegram-каналі МОЗ.

В правилах сказано:

- приймати відвідувачів повинні лише за попереднім записом з інтервалом не менше 15 хвилин;

Відео дня

- своєї черги відвідувачам слід чекати на вулиці;

- на одну людину повинно відводитись як мінімум 5 квадратних метрів. Також відвідувачі повинні мати засоби індивідуального захисту;

- співробітники салонів перед початком роботи повинні проходити температурний скринінг і мати засоби індивідуального захисту.;

- персоналу дозволяється використовувати тільки респіратори без клапана видиху;

- біля входу в салони повинна бути розмітка для клієнтів для дотримання відстані в 1,5 метра. Така ж дистанція має бути між місцями надання послуг.

- установам необхідно забезпечити дезінфекцію після кожного клієнта і централізований збір використаних засобів індивідуального захисту.

Також під час карантину в салонах забороняється наявність рекламної продукції, журналів і різних іграшок.

Нагадаємо,  з 11 травня в країні зняли ряд обмежень запроваджених через поширення коронавірусу. Раніше у МОЗ розповіли про ще три етапи послаблення карантину, які запланували на 22 травня, 1 та 11 червня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Татьяна Гамрецькая

    Чому не вдягають я була не давно все по правилах вони в масках  працюють дизенфікують все записи наперед чергу чекаєш на дворі !

    Alex Winter reply Татьяна Гамрецькая

    Татьяна Гамрецькая видно це мені так не повезло)
  • Alex Winter

    Для кого ці правила? Клієнтам маски заважають, а от перукарі просто не вдягають їх
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up