Коли в Хмельницькому можуть увімкнути опалення

Коли в Хмельницькому можуть увімкнути опалення
Фото ілюстративне
  • Подавати тепло хмельничанам починають із пониженням температури повітря. 
  • Коли увімкнуть опалення цьогоріч?

Осінь вже починає показувати свій характер. Хмельничани поступово занурюються в хмарність, дощі та незначне похолодання. За вікном уже жовтень. Тож як не крути, скоро доведеться виймати з шафи найтепліше вбрання й кутатися вдома у не менш теплу ковдру. 

Традиційно в осінньо-зимовий сезон вмикають і опалення. Щороку роблять це в різний період. В залежності від температури повітря. Журналіст vsim.ua дізнався, коли цьогоріч планують забезпечити хмельничан теплом. Заступник міського голови Анатолій Нестерук відповів: опалення увімкнуть, коли середньодобова температура протягом трьох днів становитиме нижче +8 градусів. 

Щоб дізнатися орієнтовні терміни подання тепла хмельничанам, ми промоніторили різні синоптичні сайти. Переглянули прогноз погоди на місяць і визначили орієнтовний середньодобовий показник. Для цього скористалися денною та нічною температурою повітря.

Відео дня

За даними сайту Gismeteo, протягом місяця температура повітря в місті опуститься від +20 до 0 градусів. При цьому середньодобова температура нижче +8 буде в межах 23-25 жовтня. Отож, опалення можуть увімкнути напередодні місцевих виборів, що відбудуться у неділю, 25 жовтня.

На сайті AccuWeather вказано, що протягом місяця температура повітря опуститься до +3. При цьому найвищим показником є +20 градусів. Згідно із даними сайту, середньодобова температура нижче +8 градусів найближчий місяць не спостерігатиметься.

Температуру повітря на найближчий місяць можна переглянути і на сайті meteo.ua. За їхніми даними, показник впаде від +18 до +1 градуса. Згідно з іншими показниками, опалення у Хмельницькому можуть увімкнути із 27 жовтня. За даними сайту, починаючи з цього дня, середньодобова температура повітря опуститься від +8 до +6. 

Отож, опалення в місті можуть увімкнути напередодні виборів, що відбудуться 25 жовтня, або наприкінці поточного місяця.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Марія Денисюк

    Ще тепло
  • Андрей Шпулак

    До виборів притримають, щоб жахнути по нових тарифах в платіжках, щоб всі ахує...
  • Якімова Ірина

    Яке опалення на вулиці майже +20....я ще навіть вікна на балконі не закривала

    Елена Боднарчук reply Якімова Ірина

    Якімова Ірина ну так в майці і трусах вже холодно. А светр і шкарпетки вдягати лінь😉
  • Анастасія Снігур

    Тепловики уже пищать, що немає проплат.
    Вони б уже вмикали, бо ж зарплати мають платити та газ купляти.
    Та й влада притримує до виборів бо ж ті суми в платіжках честі їм не зроблять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up