«Коли я схудла на 18 кілограм, я захотіла розповісти про це усім»: про що говорили на Instaday у Хмельницькому

«Коли я схудла на 18 кілограм, я захотіла розповісти про це усім»:  про що говорили на Instaday у Хмельницькому
Альона Гнап (праворуч) ділилася секретами успіху в Intagram. Фото зі сторінки irina_vitrovchak.
  • У місті пройшов захід, присвячений суто одній соцмережі.
  • Учасникам розповідали і показували, як досягти успіху в Instagram.
  • Хтось прийшов за секретами розвитку своєї сторінки, а хтось для того, щоб навчитись заробляти.

Соціальні мережі – не тільки розвага чи спосіб самоствердження. В цьому переконані організатори Instaday у Хмельницькому. На зустріч із відомими блогерами і майстрами заробітку в Instagram прийшло 200 людей.

Про що говорили

  • Instagram – сама динамічна соціальна мережа. Вона більш, як в два рази, виросла менш, як за півроку. До неї великий інтерес не лише в бізнесу, а й в звичайних людей, блогерів. Люди хочуть розвивати себе і показувати. В Instagram можна не тільки самостверджувати внутрішнє его, а й заробляти. Про це все сьогодні розказували спікери учасникам Instaday, - розповідає співорганізатор Instaday Вадим Пилипчук.

Захід був розрахований на дві аудиторії. Перша – люди, яким цікавий блогінг, розповідали, як вести свій акаунт  гарно, класно, професійно, що писати й що фоткати, щоб людям було цікаво. Про це все розповідала найбільший блогер Західної України Таня Пренткович. Вона, за словами організаторів, і найбільш динамічніше розвивається, збираючи все більше підписників, лайків і коментарів.

По завершенню першої частини усі учасники розбіглися по справах чи на обід. Після перерви дещо втомлені й соні від погоди вони повернулися в залу. Оживилися, коли за  мікрофон заговорила один із спікерів Альона Гнап.

Відео дня
  • Зараз я не представляю, що робити без Instagram. Він є важливою частиною моєї роботи. Як я прийшла в цю соцмережу? Коли я схудла на 18 кілограм, я захотіла розповісти про це усім.

На цьому розпочалася друга частина Instaday – бізнес-сесія. Спочатку учасникам розповідали, як за допомогою Instagram спонукати клієнта прийти в магазин за покупками. Після цього спікери на прикладі показували, як вивести через соціальну мережу свою місцеву торгову марку на загальнонаціональний рівень.

Основи успіху в Intagram

Вадим Пилипчук вважає, що популярною свою сторінку може зробити кожен. Для цього, за його словами, потрібно дотримуватися простих правил.

  • Щоб пости були цікаві, потрібно спілкуватися з аудиторією і спонукати її щось роботи. Задавати якісь питання, голосування й інше. Це не має бути просто фото і все.
  • Водночас фотографії мають бути якісними і цікавими. Адже Instagram – мережа контенту.
  • Потрібно бути активними і системними. Не можна раз в місяць щось викласти і все. Якщо хочете результату, то потрібно щодня якась історія, щодня гортати стрічку і над цим працювати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up