Коли запрацює тюбінг у центрі Хмельницького

Коли запрацює тюбінг у центрі Хмельницького
  • Льодова гірка на Проскурівській мала запрацювати 4 грудня.
  • Замість цього, там розважаються діти, з’їжджаючи на пакетах.
  • Коли ж гірка в центрі міста повноцінно розпочне роботу?

Льодова гірка на Проскурівській. - чи не найголовніша тема для обговорень цієї зими. Адже цьогоріч такий атракціон встановили вперше у Хмельницькому. Його облаштуванням зайнялися ще з кінця листопада. Відтоді й перекрили рух від Володимирської до театру ляльок. Такі обмеження будуть діяти протягом усього часу роботи тюбінгу. 

Встановлювати гірку в Хмельницькому взявся підприємець з Івано-Франківська Ігор Крицак. Журналістам vsim.ua він підтвердив це телефоном. Також він повідомив, що відкриття гірки заплановане на 4 грудня. Однак уточнив: дата запуску може змінитися у зв’язку із технічними питаннями. 

Станом на 10 грудня, тюбінг в центрі міста досі не працює, Щоправда, сама конструкція вже встановлена. Ба більше - її вже встигли випробувати на міцність хмельницькі школярі. А саме вчора, 9 грудня, близько 16 години з гірки спускалося чимало дітей. Переважно робили це за допомогою пакетів. 

Відео дня

Спускаючись вниз, вони весело викрикували й заново підіймалися нагору. Проте не обійшлося без сліз. Один із хлопчиків спускаючись, вдарився головою. Про це журналістам vsim.ua повідомили читачі. Дитину миттєво обступили з усіх сторін й стали надавати потрібну допомогу. Очевидці повідомляють: малий не міг самостійно стояти на ногах. Тому його відвели до найближчої лавки й дали води. А також відразу зателефонували його батькам. 

Про те, як дітиська розважаються на незакінченій конструкції тюбінгу, також стали повідомляти в соцмережах. Хмельничани публікували на своїх сторінках фото й відео.

Коли ж тюбінг запрацює, ми запитали в міській раді. А саме - в начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова. За його словами, льодова гірка розпочне роботу у неділю, 12 грудня. Мовляв, наразі триває її облаштування. Також Артем Ромасюков прокоментував розваги дітей на конструкції. Розповів, що вчорашні пустощі не догледіли охоронці. Тож із ними вже провели профілактичну бесіду. 

У скільки ж обійдеться місту такий атракціон? Чіткої відповіді на це питання міський голова Олександр Симчишин не дав. Під час брифінгу журналістам, він повідомив: назвати точну суму наразі не може. Адже це залежатиме від того, скільки часу тюбінг буде працювати в місті. Орієнтовна вартість - 25 тисяч гривень квитками для пільговиків. І 35-40 тисяч гривень на рахунок Різдвяного ярмарку. За попередньою інформацією, льодова гірка буде працювати в Хмельницькому до кінця роботи різдвяного ярмарку, а саме - до 19 січня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ірина Степанова

    незакінчена тюбінг гірка і використання її дітьми - це може призвести до фаталних випадків. Де техніка безпеки і хто за це відповідає?

    Читач62 reply Ірина Степанова

    Відповідають батьки. В першу чергу. Роз'яснюйте дітям, розказуйте.
  • Читач44

    Динозаври поїхали і ці поїдуть , а кишені тепліше ).За просто так нічого не буває
  • Читач04

    Зачекайте! Можливо, підприємець з Івано-Франківська забере конструкцію у Дніпро))))  Йому там має бути КОМФОРТНІШЕ))))))
  • Рост Сергеев

    Вы еще приколетесь завистники с очередей на него. У нас очень туго с развлечениями, а багатых торгашей полно. В коблево на динозавриков летом никто не ходил, а тут я с очереди просто обалдел.

keyboard_arrow_up