Кому пощастить, а кого спіткають невдачі. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а кого спіткають невдачі. Гороскоп на тиждень
ua.depositphotos.com
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 3 по 9 серпня, дізнавайтеся далі.    

Овен

Перша половина тижня ідеальна для активних дій. А ось у середу ви маєте можливість проявити усі свої найкращі якості, пише 24tv. У суботу астрологи обіцяють вам неочікувані новини, які вас дуже втішать.

Сприятливий день: 3 серпня
Несприятливий день: 4 серпня

Телець 

Саме час навчитися відкладати гроші. Докладіть максимум зусиль у розв'язанні всіх робочих питань і активна праця принесе вам відчутний результат дуже швидко.

Відео дня

Сприятливий день: 6 серпня
Несприятливий день: 3 серпня

Близнюки

На початку тижня зорі обіцяють вам позитивні зміни. Дні будуть проходити дуже активно і швидко. 

Сприятливий день: 5 серпня
Несприятливий день: 6 серпня

Рак

Не засмучуйтеся через незначний негатив, адже навколо так багато чудових моментів. Ви будете повні сил та енергії, спробуйте підтримати ці ресурси на належному рівні.

Сприятливий день: 8 серпня
Несприятливий день: 5 серпня

Лев

Вівторок, середа та п'ятниця будуть найбільш насиченими. Зірки прогнозують вам серйозні зміни до яких варто проявити наполегливість та рішучість.

Сприятливий день: 7 серпня
Несприятливий день: 8 серпня

Діва

Спробуйте відновити свій енергетичний потенціал. Правильно розподіліть завдання та вирішуйте їх, адже попереду можливі зміни.

Сприятливий день: 3 серпня
Несприятливий день: 8 серпня

Терези

Зосередьте увагу на роботі, наберіться терпіння та не приймайте поспішних рішень.

Сприятливий день: 3 серпня
Несприятливий день: 4 серпня

Скорпіон

У середині тижня ви можете відчути прилив сил, тому одразу варто подумати, куди спрямувати всю цю енергію. Краще займатися лише тим, що приносить вам задоволення.  

Сприятливий день: 6 серпня
Несприятливий день: 9 серпня

Стрілець

Спробуйте задуматися над зміною пріоритетів та займіться чимось новим. Цього тижня у вас є чудовий шанс, аби стати більш впевненим в собі.

Сприятливий день: 4 серпня
Несприятливий день: 5 серпня

Козеріг

Початок тижня – ідеальний час для того, аби вирішувати суперечки. Тиждень буде активним і насиченим, також вас чекає приємний сюрприз від близьких людей. 

Сприятливий день: 7 серпня
Несприятливий день: 5 серпня

Водолій

На вас чекають успіх і перемога. Кардинальні зміни підуть вам лише на користь. Також новий тиждень неймовірно успішний для самоосвіти чи покращення будь-яких навичок.

Сприятливий день: 7 серпня
Несприятливий день: 8 серпня

Риби

Спробуйте позбутися всього зайвого, це допоможе навести лад не лише у будинку, а у голові. Тиждень буде сприятливим для втілення усіх бажань. Майте це на увазі та рішуче дійте.

Сприятливий день: 3 серпня
Несприятливий день: 8 серпня.

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up