Комунальники готуються до опалювального сезону 2024-2025

Комунальники готуються до опалювального сезону 2024-2025
фото: хмельницька міська рада
  • Працівники "Хмельницьктеплокомуненерго" проводять ремонти та заміни обладнання.

Протягом минулого тижня працівники комунального підприємства виконували поточні та планові роботи з підготовки мереж і котелень до опалювального сезону 2024-2025 років, повідомляють у хмельницькій міській раді.

Окрім підготовчих заходів, комунальники оперативно реагували на звернення споживачів, яких за тиждень надійшло 16. Вони усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, виконували ремонт систем опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, що знаходяться на обслуговуванні підприємства, а також надавали відповіді на запити щодо нарахувань за опалення та гаряче водопостачання.

За минулий тиждень підприємство прийняло в експлуатацію п’ять нових лічильників гарячої води та замінило 61 лічильник, у яких закінчився термін чергової повірки.

Відео дня

Ведеться капітальний ремонт трьох котлоагрегатів із заміною внутрішніх трубопроводів. Також було здійснено монтаж шести малопотужних котлів (до 100 кВт) у двох котельнях для гарячого водопостачання в літній період.

Комунальники проводять планове технічне обслуговування та ремонт обладнання восьми теплових пунктів, після чого вже запустили в роботу п'ять з них. Крім того, здійснено поточний ремонт обладнання трьох котелень, включаючи котли, запірну арматуру та трубопроводи.

Розпочато поточний ремонт двох когенераційних установок. Роботи з поточного ремонту мереж гарячого водопостачання ведуться на трьох ділянках по вул. Перемоги, вул. Тернопільській та вул. Проскурівського підпілля.

Продовжується капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані. Роботи виконуються на дев'яти ділянках по вул. Васильєва, вул. Трудовій, вул. Шухевича, вул. Львівське шосе та вул. Сковороди, зокрема включаючи розкопування, демонтаж, монтаж, благоустрій та асфальтування.

Читайте даліГрафік відключення світла 18 червня на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • GingerbreadBan

    Більше місяця розкопали котлован на Соборній 26.

    Порізали труби і втікли.

    Потім привезли пісок і цеглу і знову втікли.

    Коли буде закінчено ремонт?

keyboard_arrow_up