Комунальники видали власну газету. В першому номері розхвалили Симчишина

Комунальники видали власну газету. В першому номері розхвалили Симчишина
Фото зі сторінки УЖКГ у Фейсбук.
  • Хмельницькі комунальники взялися за перо. Вийшов перший номер газети управління ЖКГ «ПРО місто».
  • На друк витратили 7 750 гривень з міського бюджету.
  • Окрім інформації про сферу ЖКГ, в газеті піарять Олександра Симчишина.

«ПРО місто» - таку назву отримала газета, яку почало видавати  управління ЖКГ хмельницької міськради. Перший випуск надрукували 5 січня цього року. Тираж – 5000 примірників по чотири сторінки кожен. За це управління ЖКГ заплатило 7 750 бюджетних гривень.

Займається наповненням газети головний спеціаліст управління Юлія Гроцька. Про вісник комуналки вона розповіла журналістам vsim.ua.

  • Метою газети є ознайомлення людей з проведеними роботами у сфері ЖКГ, проведення роз'яснювальної роботи у законодавчих моментах та змінах, - каже Юлія Гроцька. - На даний час отримати її можна в приймальні управління ЖКГ або УМК (колишні ЖЕКи, - прим. авт.). Згодом вони будуть лежати у вільному доступі в ЦНАПі та приймальні громадян.

Про просвітницьку мету газети «Про місто» у сфері житлово-комунального господарства говорив і начальник управління ЖКГ Василь Новачок на засіданні депутатських комісії в міськраді. Необхідність видання виправдовує так:

Відео дня
  • До прикладу, є програма співфінансування ремонтів, про яку ніхто не знає. Ми таким чином намагаємося її поширювати. Так само в першому номері ми описуємо що таке ЖЕК, що він має робити і що не має робити. Це такий допоміжний носій інформації для мешканців наших, - зазначив Василь Новачок.

Та в газеті «Про місто» говориться не лише про сферу ЖКГ. У першому номері на першій шпальті розмістили світлину міського голови і статтю з заголовком «Громада підтримує діяльність Хмельницького міського голови». Яке це має відношення до інформування населення про проекти співфінансування чи роботу ЖЕКів, в управлінні ЖКГ журналістам пояснити відмовилися.

Чому для інформування населення не використовують комунальну газету «Проскурів», яка фінансується з міського бюджету? Начальник ЖКГ на засіданні комісії прокоментував так:  

  • Газета «Проскурів» є платною і тому не наскільки є масовою. Ми б хотіли поширювати інформацію більш масово. Тому наш бюлетень роздається безкоштовно, - каже Василь Новачок. - А в “Проскурові” також є інформація про ЖКГ. Вони постійно беруть в нас коментарі.

Також чиновник повідомив, що газета не буде випускатися щомісяця чи щотижня. Планують друкувати її щоквартально або раз на півроку.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Леонид Наседкин

    Мелкий прогиб перед Симчишиным.
  • Василь Варовик

    Хватить крути хвалебні оди в тролейбусах!!!

    Дмитрий Максимин reply Василь Варовик

    Тролейбуси, то взагалі окрема пісня)))
  • Діана Граділь

    Газету бачила і прочитала. Їй більше підійшла би назва " Хвала меру" , але є й цікаві статті для хмельничан.
  • Виталик Синчук

    Коментарщики, так просто ж ви звикли все і всіх багном поливати)

    Pan Włodek reply Виталик Синчук

    А ти звик симчишину дупу лизати?))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up