Конкурс машинок для картингу триває у Хмельницькому (ФОТО)

Конкурс машинок для картингу триває у Хмельницькому (ФОТО)
  • Школярі та студенти збирають карти самостійно.

  • Для них започаткували конкурс.

У Хмельницькому відбувся черговий етап кубка картингу «Поділля-2023». У рамках цього конкурсу змагаються заклади освіти та технічної творчості Хмельниччини, команди яких власноруч виготовляють карти — невеликі авто для перегонів (картингу). Конкурс проводиться вперше. Метою його є популяризація технічної творчості та робітничих професій.

Раніше відбулися два етапи конкурсу — на виготовлення картів та на розробку технічної документації. Сьогодні, 25 травня, у вищому професійному училищі №25 відбувся третій етап. У рамках нього команди розробників презентували свої творіння. Серед п’яти представлених картів були два з електричними двигунами та три з двигунами внутрішнього згорання.

Всі вони виготовлені самостійно школярами та студентами, зокрема, Вищого професійного училища №11, Хмельницького професійного ліцею електроніки, Хмельницького національного університету та Летичівського центру творчості дітей та юнацтва. Про це журналісту vsim.ua розповіла заступник директора ВПУ №25 Наталія Кочаток. Наступним етапом кубка буде презентація картів «на ходу», де їх покажуть у дії. Він відбудеться 2 червня у парку імені Чекмана.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому організують літню онлайн-школу для учнів 1-10 класів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • Аннушка Демецкая

    Наступним етапом кубка буде презентація картів «на ходу», де їх покажуть у дії. Він відбудеться 2 червня у парку імені Чекмана.





    О КОТРІЙ???

keyboard_arrow_up