Коронавірус: у сусідніх областях дві маленькі дитини у важкому стані

Коронавірус: у сусідніх областях дві маленькі дитини у важкому стані
Фото ілюстративне
  • У Вінницькій області COVID-19 виявили у 2-річної дитини.
  • У Тернопільській на коронавірус захворіли вже 4 дитини, серед яких півторарічний малюк. 

Вранці 29 березня кількість підтверджених випадків коронавірусу в Україні вже перевалила за чотири сотні. Двох хворих виявили в Хмельницькому, це 29-річна жінка та 40-річний чоловік.

І поки на Хмельниччині ще відносно спокійно, у сусідніх областях ситуація стає гострішою. Перші випадки коронавірусної інфекції у дітей уже підтвердили у Тернопільській та Вінницькій областях.

На Вінниччині із 23 пацієнтів, у яких діагностували COVID-19, є 2-річна дитина. Вона перебуває у тяжкому стані. Про це розповів голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський на брифінгу вранці 29 березня.

Відео дня
  • "Всі зафіксовані хворі госпіталізовані. Стан у всіх задовільний. Лише одна дитина з Чернівецького району, яка перебуває у Могилів-Подільській лікарні, має тяжкий стан. Але протягом останніх годин, на ранок, маємо першу позитивну інформацію щодо стану дитини", - зазначив він.

Тернопільщина нині є другою областю за чисельністю підтверджених випадків коронавірусної інфекції. Станом на ранок 29 березня тут зафіксовано 57 випадків COVID-19, з них 44 – це жителі Монастириського району. Саме з відти родом був чоловік, який нещодавно помер від коронавірусу.

Наразі у Тернопільській міській дитячій лікарні з COVID-19 перебувають 4 – дітей. Стан 1,5 річної дитини з Кременецького району – середньо-важкий з позитивною динамікою. Дитина перебуває в реанімаційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні, пише te.20minut.

В інфекційному відділенні наразі перебувають троє дітей 11, 13 та 14 років, хворих на COVID-19, з Монастириського району. Стан першої – відносно-задовільний, двох старших — середньо-важкий. 

Нагадаємо, що усю оперативну інформацію про коронавірус в Україні та Хмельницькому можна прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також: В Україні більше не будуть госпіталізувати пацієнтів із легкою формою коронавірусу

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Маріанна Дубова

    Дітей дуже шкода.
  • валентина

    Штучные лёгкие Как и уже везде говорилось хотят создать био роботов тело для пересадки души Екзоскелет - суглобы серце глаза уже про тестировали С поклажей на тот свет не пускают Штучные лёгкие Просто клонов они создать не хотят или затрат но

    Таня reply валентина

    ну да зомбі
    як в Біблії пишеться і повстануть і живі і мертві
    мені підозріло чому в Італї не дадуть глянуть навіть на того хто в гробу
    це ж не чума
  • валентина

    А авы как думали ?? Как обычно на деееетках!!Италия про тестировали вирус на стариках , а у нас деееетки и молодёжи !!На стариках никто по 18000 за день лечения платить не будет, зная что их и лечить дали наказ неееет!!!!

    Таня reply валентина

    а як по вашому обрано кого заразити вірусом дітей чи старих?
    як це робиться?
  • Катерина Пінчук

    Господи захисти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up