Другий випадок COVID-19 у Хмельницькому. Що відомо про хворого (ОНОВЛЕНО)

Другий випадок COVID-19 у Хмельницькому. Що відомо про хворого (ОНОВЛЕНО)
  • Коронавірусну інфекцію напередодні підтвердили у 40-річного мешканця обласного центру.
  • Відомо, що чоловік не виїздив за кордон.

В Україні кількість підтверджених випадків коронавірусу вже понад чотири сотні. Двоє хворих виявили у Хмельницькому. Також в одного хмельничанина є підозра на коронавірус.

Відомо, що вчора, 28 березня, COVID-19 діагностували у 40-річного місцевого мешканця. Наразі його помістили до реанімаційного боксу Хмельницької міської інфекційної лікарні. Стан чоловіка оцінюють, як середньої важкості, у пацієнта є пневмонія. Про це повідомила головний лікар Оксана Піддубна.

За інформацією медиків, хмельничанин за останній час не виїжджав за межі України, він був у Києві.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Стало відомо, що другий хворий на коронавірус у Хмельницькому - народний депутат від "Слуги народу" Володимир Ватрас.

Нагадаємо, станом на 29 березня у Хмельницькому є ще одна підозра на коронавірус. Це чоловік, який контактував з 29-річною хмельничанкою, у якої нещодавно підтвердили діагнозом “коронавірусна інфекція".

Усю оперативну інформацію про коронавірус в Україні та Хмельницькому читайте у нашому матеріалі.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Александр Неважно

    Ну вот и все
  • Валя Блажеєва

    ЩЕЙ ЯК ГУЛЯЮТЬ.У ГРЕГАНАХ В ПАРКУ ПЯНКИ КАВУ .ХОЧЕТЬСЯ КРИЧАТИ.ВИ ЩО ,ВІЧНІ ЯК ЛЕНІН.МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ПОРА ПРИЙМАТИ КАРДИНАЛЬНІ ДІЇ.ЯКЩО ВОНИ ТАКІ БЕЗСМЕРТНІ ТОДІ НА РОБОТУ В ІНФЕКЦІЙНУ І В МОРГ.МОЖЕ ПОДІ ЩОСЬ ЗРОЗУМІЮТЬ.
  • Viktor Machuga

    Пану Ватрасу найшвидшого одужання.
  • Natali Strikhar

    Це, напевне той контактер, що мав контакт з першою тур-привезеною коронавірусною особою.🤬
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up