Корупційний скандал на Хмельниччині: “п’яний посадовець”, голова РДА і звернення до Зеленського

Корупційний скандал на Хмельниччині: “п’яний посадовець”, голова РДА і звернення до Зеленського
  • Посадовця запідозрили відразу у кількох правопорушеннях: хабарництві та фізичному насиллі.

  • Крім того, за даними голови ОДА, він ще й перебував на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння. 

  • “Замовити слівце” за посадовця вирішила голова Старосинявської РДА.

У Хмельницькому повідомили про гучне затримання посадовця з ОДА. Мова про керівника одного з відділів Департаменту соцзахисту населення. За даними правоохоронців, він обіцяв за гроші посприяти у вирішенні питання щодо направлення містянина на проходження альтернативної (невійськової) служби. Свої послуги він оцінив у тисячу доларів США. 

На “гарячому” його спіймали вчора, 28 травня. Ситуацію під час чергового брифінгу прокоментував голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет. Чиновник зазначив, що боротьба з корупцією знаходиться на його особистому контролі. Та порадив посадовцям “начуватися” та діяти лише в межах закону. 

  • Відео дня
    /li>

Голова ОДА розповів про ще один факт корупції, який вдалося зафіксувати на Хмельниччині. Цього разу мова про посадовця Старосинявської Держпродспоживслужби Василя Заворотного. Він, заданими голови ОДА, не лише відзначився на хабарі, а й вчиняв фізичне насилля до об’єкта вимагання та був п’яним на роботі. Чоловіка затримали правоохоронці. І тут до справи, за повідомленням Дмитра Габінета, долучилася місцева голова РДА Надія Вікарська. Вона, як каже голова Хмельницької ОДА, просила у поліції спустити справу на гальма.

Відео конфлікту у Старій Синяві голова ОДА виклав на своїй сторінці у Facebook та YouTube. На ньому правоохоронці розповіли, як проходило затримання посадовця Держпродспоживслужби. За їхніми даними чоловік “кидався” на поліцейських з погрозами та кричав, що їхні дії замовні новим керівником місцевої поліції. На посадовця склали два адмінпротоколи: за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та за статтею 179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві). Також на відео є пояснення чиновників зі Старої Синяви. Що вони розповіли, дивіться у відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Михайло Хабаль

    кабінет особисто контролю єкорупцію...набір совкового популізму часів розкольництва...
  • Aleksander Kolizhuk

    Шановний голова ОДА!

    Звертаюсь до Вас з проханням і в зв’язку з суспільним резонансом, взяти на контроль, наступні кримінальні провадження. Кримінальне провадження № 12016240010006554, внесене в ЄРДР за ознаками ч.3 ст.185 КК України. Встановлено факт зникнення майна, яке знаходилось в приміщенні 2 поверху будинку № 26 по вул. Старокостянтинівське шосе в м. Хмельницькому за присутності Баранської Світлани Вікторівни і Бондар Василя Костянтиновича, з їх пояснення мені, майно вивезено за вказівкою власника приміщення Скочеляса Олександра Анатолійовича. Які прикриваючись ст. 63 Конституції України не дають свідчень про скоєний злочин, а слідчі і прокурори посилаються на обмежені можливості встановити їх причетність, маючи свідчення трьох осіб.
    Також, Кримінальне провадження № 120172240010004528.
    В липні 2017 року внаслідок пожежі було знищено будівлю меблевої фабрики по вул. Старокостянтинівське шосе, 26 в м. Хмельницькому і майно 34 орендарів визнаних потерпілими внаслідок пожежі. У цьому числі приміщення і майно більярдного клубу "Вояж".
    Неодноразові звернення до генпрокуратури і керівництва ГНПУ у Хмельницькій області результатів не дали, вже більше чотирьох років злочини цієї організованої групи покриваються.
  • Анонім

    Нормальний чиновник згідно реальних народних уявлень українців як стати НАЧАЛЬНИКОМ.
  • Мастер Автополив

    Сельская мафия рулит!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up