Костянтин Чернилевський їздив за нагородою у Францію

Костянтин Чернилевський їздив за нагородою у Францію
Там він отримав «Європейський диплом», який присвоїли міськвиконкому за активну роботу у напрямку євроінтеграції.

Також Хмельницький відзначили за хорошу роботу щодо поширення європейської ідеї та розвитку міжнародних зв’язків. Комітет, який розглядав заявку нашого міста для участі в конкурсі, взяв до уваги роботу міської ради протягом періоду з 2012 по 2014 роки.

«Ми активно співпрацюємо із містами інших держав. Наразі Хмельницький підписав 14 угод про співпрацю, з них 5 міст належать до країн Європейського Союзу. Ця нагорода для усіх хмельничан. Вони добре розуміють, що перспективний напрямок розвитку – це Європа. Перший крок нашого міста уже зроблено, але за ним будуть і наступні», - наголосив виконуючий обов’язки міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський.

Офіційна церемонія нагородження проходила в рамках відзначення 60-річчя Призу Європи. Вона відбулася у французькому місті Страсбурзі. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької міської ради.

Відео дня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада Європи нагородила Хмельницький «Європейським дипломом»

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    За какую евроинтеграцию ??? Как эта показуха надоела. На домах нет даже табличек с названием улиц и номеров. Над нами смеются румыны, словаки, поляки, приезжающие в наш город. А чернилевский полный тормоз для нашего города.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up