Кращий будинок Хмельницького знаходиться на Прибузькій, а кращий під’їзд - на Зарічанській

Кращий будинок Хмельницького знаходиться на Прибузькій, а кращий під’їзд - на Зарічанській

У Хмельницькому підбили підсумки конкурсу «Хмельницький – наш дім». Конкурс на кращий благоустрій проводиться в обласному центрі щорічно до Дня міста. За високе звання у конкурсі змагалося більше сотні номінантів.   

На засіданні конкурсної комісії визначили переможців конкурсу за 7 номінаціями.

У міській раді кажуть, що цього року хмельничани активно взяли участь у конкурсі. В нашому місті є багато небайдужих людей, які стараються зробити кращим своє місто, свою садибу, двір, під’їзди, щоб вони були привабливими.
 
Цього року кращими з благоустрою стали:
у номінації «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій міста – ДП «Новатор»;- у номінації «Кращий благоустрій території школи та дитячого садочка» - навчально – виховний комплекс № 2 (серед шкіл) та дошкільний навчальний заклад № 50 «Лелеченька» (серед дошкільних навчальних закладів);- у номінації «Кращий під’їзд» в багатоповерхових будинках – І під’їзд будинку № 44/1 по вулиці Зарічанській; - у номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків - двір будинку № 3 по вулиці Перемоги- у номінації «Кращий благоустрій приватної садиби»: садиба по вул. Декабристів, 40, садиба по вул. Зеньковського, 6, садиба по вул. Старицького, 39, садиба по прв. Амосова, 8;У номінації «Краща вулиця у приватному секторі» перемогла вулиця Сосюри, а  у номінації «Будинок зразкового утримання» - будинок № 4 по вулиці Прибузькій. 

Урочисте вручення дипломів та подарунків переможцям конкурсу на кращий благоустрій “Хмельницький – наш дім” відбудеться 24 вересня о 13.00 біля кінотеатру  Шевченка під час урочистостей, присвячених Дню міста.
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • нашатырь

    Бандера в гробу перевертається тільки подумали що відійшли від "комуняцкого мишлєннія" як на тобі знову є переможці "соцтруда"
  • Анонім

    Назва конкурсу не вірна. Має бути "Кращі з гірших", бо цим "кращим" не бути кращими за новобудови. Щоб стати кращими власники які у переважній більшості отримали житло під час приватизації на халяву повинні скинутись по кілька десятків тисяч гривень і зробити їх дійсно кращими. А то якось смішно називати ці залишки радянського союзу кращими.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up